My name is Papa…Big Papa

0

Μπορεί να άργησε αλλά επιτέλους ο Παναθηναϊκός μίλησε άπταιστα Ρωσικά και πήρε τη νίκη κόντρα στην Ζενίτ επιστρέφοντας στις νίκες. Προς θεού δεν είναι επίτευγμα οι 3 νίκες, αλλά είναι σίγουρα σπουδαία νίκη και προπάντων σπουδαία αντίδραση όταν έσφιξαν τα γάλατα. Η νίκη ήρθε, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο τέλος τα χρειάστηκαν οι πράσινοι. Όμως εκεί, στα κρίσιμα, μίλησε ξανά ο Νέντο αφού φυσικά ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός ελέω Papa.

Image

Ο big Πάπα λοιπόν ήταν κάτι περισσότερο από συγκλονιστικός. Μπορεί να έχανε τις βολές αλλά δεν έχανε ριμπάουντ και κάρφωμα άρα τα πράγματα ήταν απλά. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε το καλύτερο του μπάσκετ για φέτος και κέρδισε δίκαια μία δυνατή δύσκολη και υπολογίσιμη ομάδα όπως η Ζενίτ.
Μην παρεξηγηθώ… Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Φενέρ που αυτοκτόνησε, την Εφές που ήταν εκτός τόπου και χρόνου και τον Ολυμπιακό με 7 τρίποντα στο τέλος. Όλες μεγάλες νίκες.

Με την Ζενίτ όμως είδαμε μια ομάδα με αυταπάρνηση , μια ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και παρά τις δυσκολίες που βρήκαν στο τέλος οι πράσινοι, καθάρισαν με άρχοντα τον big Papa.Γενικά είναι αλήθεια ότι ο Παπαγιάννης άκουσε πολλά ωστόσο κόντρα στην Ζενίτ έκλεισε στόματα.

Λοιπόν δεν έχει λογική να συζητάμε περισσότερο καθώς δεν έγινε τίποτα, πέραν από μία νίκη. Το σημαντικό είναι αυτή η νίκη να είναι η αρχή και να ισχύσει η παροιμία «τρώγοντας έρχεται η όρεξη». Με τέτοιο Παπαγιάννη και με τον Νέντο ζεστό ποιος ξέρει…Μπορεί να δούμε και έκπληξη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ….

Coffee House