ΑΕΛ/”Στηρίζουμε την ομάδα μας μαζικά στον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα μετά από 13 χρόνια”

0

Η PAYABL EKA ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του επερχόμενου αγώνα της Delasport Balkan League με την KK PLJEVLJA.

Image

Η PAYABL EKA ΑΕΛ παρουσιάζει τις πρώτες πληροφορίες για τα εισιτήρια του επερχόμενου αγώνα της Delasport Balkan League ανάμεσα σε PAYABL EKA AEΛ και KK PLJEVLJA που θα διεξαχθεί την 21η Νοεμβρίου, η ώρα 19:30, στο Νίκος Σολομωνίδης Αρένα.

???????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????

Καταρχάς να ενημερώσουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας Yellow και Gold δεν εμπεριέχουν δικαίωμα δωρεάν πρόσβασης στους αγώνες της Delasport Balkan League. Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας VIP εξακολουθούν να διατηρούν το δικαίωμα δωρεάν πρόσβασης στους αγώνες της Delasport Balkan League όπως και την πρόσβαση στο VIP Room.

???????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????? – ???????????? ????????????????????????????????????

Η PAYABL EKA AEΛ παρουσιάζει τις κατηγορίες των εισιτηρίων για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την oμάδα του Μαυροβουνίου KK PLJEVLJA που θα διεξαχθεί την 21η Νοεμβρίου, η ώρα 19:30, στο Νίκος Σολομωνίδης Αρένα:

???????????????????????? ????????????

Όσοι επιθυμούν να πάρουν θέση στις VIP καρέκλες και είναι άνω των 18 ετών τότε η τιμή εισιτηρίου καθορίζεται στα 20 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι είναι από 14 ετών μέχρι 18 ετών και επιθυμούν να πάρουν θέση στις VIP καρέκλες τότε η τιμή του εισιτηρίου καθορίζεται στα 10 ευρώ.

???????????????????????? ???????????????????????? (????????????????????????????????)

Όσοι επιθυμούν να πάρουν θέση στις κίτρινες καρέκλες και είναι άνω των 18 ετών τότε η τιμή εισιτηρίου καθορίζεται στα 10 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι είναι από 14 ετών μέχρι 18 ετών και επιθυμούν να πάρουν θέση στις κίτρινες καρέκλες τότε η τιμή του εισιτηρίου καθορίζεται στα 5 ευρώ.

Να σημειωθεί πως τα παιδιά που είναι κάτω των 14 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο στον αγώνα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει εντός της εβδομάδας μέσω της ιστοσελίδας μας www.ael-bc.com . Θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Στηρίζουμε την ομάδα μας μαζικά στον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα μετά από 13 χρόνια . Να είμαστε όλοι στις θέσεις μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

PAYABL EKA ΑΕΛ

#aelbc#theQueen#BalkanLeague#Season2023_24

Image
Coffee House