Μπαρτζώκας: “Είναι περίεργη η κατάσταση”

0

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε με άνεση (για όγδοη διαδοχική χρονιά) την καταλανική λίγκα, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του φάνηκε να προτιμούσε να είχε υγιείς τους παίκτς του, παρά το τρόπαιο.

Image

Οι blaugrana έχουν μπροστά τους πλέον την πρεμιέρα της Liga Endesa (στις 2/10), όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που συνέτριψαν το βράδυ της Πέμπτης (29/9) στον τελικό της καταλανικής λίγκας, τη Manresa. Οι Peteri Koponen και Juan Carlos Navaro έχουν ήδη τεθεί νοκ άουτ, ενώ το φαίνεται πως θα συμβεί επίσης με τους Rice και Ribas, που ταλαιπωρούνται από πρόβλημα σε γόνατο και δικέφαλο, αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του με τη Manresa: “Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι τελείως διαφορετικό , πιο δύσκολο. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην τακτική από τον αντίπαλο προπονητή. Πρέπει να έχεις τον δέοντα σεβασμό κάθε φορά στον αντίπαλο”.

Επίσης τόνισε:Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το τρόπαιο. Είμαστε μαζί και προσπαθούμε όσο μπορούμε να βελτιώνουμε τις συνεργασίες μας“, για να προσθέσει πως “παίξαμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια πριν από μερικές ημέρες, όπου είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αυτό όμως είναι κάτι λογικό και αναμενόμενο. Το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή (2/10) για εμάς, με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Μανρέσα. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε“.

Είχαμε κάποιες απώλειες και γενικά ήταν περίπλοκη όλη η κατάσταση για εμάς. Γι αυτό είναι σημαντικό να δείξουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Έχουμε ταλέντο, προφανώς, αλλά θα πρέπει να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε μέρα, γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Έχουμε ακόμη τα “πάνω” και τα “κάτω” μας, ειδικά από τη στιγμή που μετράμε απουσίες. Πιστεύω πως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή τουλάχιστον δέκα ημέρες μέχρι να αξιολογήσουμε την κατάσταση“.

Coffee House