Να συνεχίσει την εκπληκτική παράδοση ο Κεραυνός, με οδηγό το περσινό διπλό στο Στρόβολο η Ομόνοια!

0

Με deja-vu ξεκινά η φετινή ΟΠΑΠ Basket League, αφού ο νταμπλούχος Κεραυνός Στροβόλου θα εκκινήσει την προσπάθεια του στο φετινό μαραθώνιο ξανά από την έδρα της Ομόνοιας, το CBF Arena.

Image

Για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις και τις επαναλήψεις της ιστορίας, ο Κεραυνός πέρυσι πραγματοποίησε εκκωφαντικό πέρασμα από την έδρα της ομάδας του Νικόλα Παπαδόπουλου (40-77) ενώ στη συνέχεια κατέκτησε και τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Στη 2η περσινή μεταξύ τους μονομαχία η ομάδα του Λείβα επιβλήθηκε ξανά πολύ εύκολα με 88-62 στο “Κώστας Παπαέλληνας” συνεχίζοντας την παράδοση που έχει χτίσει το σωματείο του Στροβόλου επί των πρασίνων την τελευταία 15ετία.

Η 3η όμως μάχη μεταξύ των 2 ομάδων ήταν και η καθοριστικότερη αφού οι τριφυλλοφόροι έκαναν το διπλό έκπληξη μέσα στο άνδρο των ερυθροκιτρίνων, κερδίζοντας με 89-92 και όχι απλά πήραν ρεβάνς για τις 2 προηγούμενες συντριβές αλλά γκρέμισαν και την ομάδα του Λείβα από την κορυφή στερώντας της μάλιστα εν τέλει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε όμως ο Κεραυνός είναι σαφέστατα το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Εξάλλου όσο αφορά κάποιο φετινό δείγμα, οι δύο ομάδες τα είπαν φιλικά στις 11/9 (στο πλαίσιο προετοιμασίας του Κεραυνού πριν τα προκριματικά του BCL) με τους νταμπλούχους να παίρνουν τη νίκη με 76-57. Φυσικά οι δύο ομάδες ήταν πολύ πιο ανέτοιμες ενώ οι δύο Κύπριοι (να το τονίσουμε αυτό) προπονητές σίγουρα δεν άνοιξαν όλα τους τα χαρτιά.

Τζάμπολ λοιπόν στις 19:30, στο CBF Arena του Αγίου Δομετίου και ραντεβού με τη λήξη του αγώνα στο CB. Θα σημειώσει άλλη μια ευρεία νίκη ο Κεραυνός ή θα βάλει φωτιά από την αρχή η Ομόνοια;

Μείνετε συντονισμένοι…

Coffee House