Σμιθ: «Όταν βάζω 1-2 σουτ, θέλω τη μπάλα ξανά και ξανά»

0

Ο Άνταμ Σμιθ ήταν απίστευτος στη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σαραγόσα με 93-78!

Image

Με απολογισμό 31 πόντοι, 6/11 τρίποντα, 5/5 δίποντα, κόντρα στην τρίτη ομάδα της ACB, ο Αμερικανός σκόρερ συνέβαλε τα μέγιστα τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στη διοργάνωση και μίλησε γι’ αυτό.

«Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα παιχνίδι. Ημασταν ενθουσιασμένοι για το ματς, το περιμέναμε, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία του ομίλου. Βγαίνουμε στο παρκέ και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, παίζουμε με τον τρόπο που μπορούμε και θέλουμε» είπε αρχικά ο Σμιθ για τη χθεσινή επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Σαραγόσα.

Με τη χθεσινή του εμφάνιση, αποτέλεσε τον απόλυτο πρωταγωνιστή της ομάδας του, εξηγώντας για την εικόνα του… «Παίρνω καλά την μπάλα και σουτάρω. Οι συμπαίκτες μου κάνουν καλή δουλειά στο να με βρίσκουν, ειδικά ο Τζεκουάν Λιούις, ο προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά στα συστήματα, ώστε να με τοποθετήσει στη σωστή θέση. Προσπαθώ ό,τι κάνω να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο για να κερδίζει η ομάδα, να σουτάρω και να σκοράρω» δήλωσε ο Αμερικανός, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε και για τη νοοτροπία του, μέσα στο παιχνίδι, όταν βάζει το ένα σουτ πίσω από το άλλο, όπως χθες.

«Είμαι σουτέρ ρυθμού, οπότε αν ευστοχήσω σε ένα-δύο σουτ, θέλω τη μπάλα ξανά. Tόσο οι συμπαίκτες, όσο και ο προπονητής μου το ξέρουν αυτό. Είναι ένα κομμάτι του πλάνου μας, όταν βάλω το πρώτο σουτ, να με ψάχνουν για να συνεχίσω να το κάνω» ήταν τα λόγια του 27χρονου γκαρντ.

 

Coffee House