Η συγκλονιστική ανάρτηση της Κάλιας: «Μια φανέλα, μια ιστορία, μια ζωή»

0

Στην φετινή πορεία της ΑΕΛ αναφέρθηκε σε ανάρτησή της η Κάλια Παπαδοπούλου.

Η κόουτς της ΑΕΛ οδήγησε την ομάδα στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας. Παράλληλα, ως μια από τις πλέον ιστορικές φυσιογνωμίες της ομάδας της Λεμεσού, είδε τη φανέλα με το νούμερο 8, την οποία φορούσε ως αθλήτρια, να ανεβαίνει στην οροφή του κλειστού.

Με μια συγκλονιστική ανάρτησή της στο Facebook, η Κάλια Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στην όλη πορεία της στο άθλημα.

Αναλυτικά:

“ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ…ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΜΙΑ ΖΩΗ!

Όλα άρχισαν πριν απο 31 χρόνια όταν σε ηλικία 13 χρονών άρχισα να αγωνίζομαι στην ΑΕΛ.Πέρασα απο όλα τα τμήματα,ευτύχισα να κερδίσω 30 τίτλους σαν παίκτρια και αρχηγός.Μαζί με τις εκάστοτε συμπαίκτριες μου έβαλα και γω το λιθαράκι μου στη δημιουργία και καθιέρωση της αδιαμφισβήτητης βασίλισσας της κυπριακής καλαθόσφαιρας!

Η απόσυρση της φανέλας με τον αριθμό 8 αποτελεί για μένα ΥΨΙΣΤΗ τιμή γιατί προέρχεται απο την ομάδα της καρδιάς μου την οποία έχω την τιμή να υπηρετώ και πάλι απο το πόστο της προπονήτριας της ανδρικής ομάδας.

Η κίνηση αυτή με συγκινεί ιδιαίτερα και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Μαικλ Λοιζίδη, ένα αγνό άνθρωπο της καλαθοσφαίρας που προσφέρει αυτός και η οικογένεια του απο το 1973 ανιδιοτελώς.

Ευχαριστώ ολους όσους ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια ,την οικογένεια μου,τους φίλους μου και όλους όσους συνεργάστηκα για να φτάσουμε μέχρι εδώ.Το ταξίδι συνεχίζεται…¨”.

Image


Coffee House