Οι νικητές του διαγωνισμού για τα προϊόντα Ice Power

0

Διαβάστε τα ονόματα των τυχερών του μεγάλου διαγωνισμού του CyprusBasket σε συνεργασία με την εταιρεία Marathon Trading με προϊόντα Ice Power Cyprus για τον μήνα Αύγουστο!

Image

Όπως ήδη γνωρίζετε, τo κορυφαίο μπασκετικό σάιτ της Κύπρου θα προσφέρει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ στους αναγνώστες του τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της «Ice Power Cyprus», τα οποία αποτελούν την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση στους αθλούμενους από τυχόν πόνους εξαιτίας της επίπονης προσπάθειάς τους.

Η Ice Power Cyprus αποτελεί σταθερό υποστηρικτή εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό, δίνοντας δυναμικά το «παρών» σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.

Τα Ice Power εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading και θα τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

Ο διαγωνισμός «έτρεξε» τον μήνα Αύγουστο στις επίσημες σελίδες του CyprusBasket στο facebook και το Instagram, ενώ θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.

Οπότε, αν δεν είστε ανάμεσα στους τυχερούς του Αυγούστου μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας τον Σεπτέμβριο ή και τους επόμενους μήνες, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι στο CB, το οποίο δεν σας απογοητεύει ΠΟΤΕ!.

Η συμμετοχή σας ήταν πραγματικά μαζική, ειδικά από τις φίλες της σελίδας μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1/9 στα γραφεία του CyprusBasket.

Τα ονόματα των τυχερών χρηστών είναι:

  1. theoni_christofi
  2. Cilvana Dimitriou
  3. Panayiotis Georgiou
  4. Julia Stavrou
  5. Marios Natasa Constantinou

 

Coffee House