Γκαρμπαχόσα: “Αν έφευγε ο Σκαριόλο, θα το ήξερα”

0

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θέλει να αποχαιρετίσει την εθνική Ισπανίας, αλλά ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα προέβη στην σχετική διάψευση.

Image

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την εθνική Ισπανίας, αλλά ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

O 58χρονος Ιταλός προπονητής, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας encestando.es θα αφήσει το “τιμόνι” της εθνικής Ισπανίας μετά το τέλος των υποχρεώσεών της στο τρίτο “παράθυρο” των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (28/6 – 1/7), καθώς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά και ομάδων από το ΝΒΑ που θέλουν να ενταχθεί στο επιτελείο τους. Ο Σκαριόλο μάλιστα φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από τους Charlotte Hornets, ώστε να αποτελέσει έναν από τους συνεργάτες του James Borrego.

Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως ο Τσους Βιδορέτα αποτελεί έναν από τους υποψήφιους για να τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία των “φούριας ρόχας” και δεν έμεινε αναπάντητο από τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας πήρε θέση για όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα και φρόντισε να είναι καθησυχαστικός για το μέλλον του Σέρτζιο Σκαριόλο. “Έχει συμβόλαιο ως το 2020  και αν υπήρχε κάποια αλλαγή, θα ήμουν ο πρώτος που θα το μάθαινα. Μιλήσαμε χθες (σ.σ. 30/5) για το «παράθυρο» του Ιουνίου”, αναφέρει η δήλωση του Σέρτζιο Σκαριόλο, την οποία μετέφερε η δημοσιογράφος της ιστοσελίδας copa.es, Πιλάρ Κασάδο.

πηγή:www.sport24.gr

Coffee House