Άλλαξε στυλ και… ταχύτητα – Η ‘μεταμόρφωση’ της ΑΕΛ του Παλάλα

0

Μπορεί στο -ουσιαστικά- ντεμπούτο της Τσέρι στο νησί μας (είχε αγωνιστεί και απέναντι στον ΑΠΟΠ) η ΑΕΛ να ηττήθηκε στον τελικό κυπέλλου όμως βλέποντας τη μεγαλύτερη εικόνα η κάθοδος της Αμερικανίδας γκαρντ δίνει στον κόουτς Παλάλα αυτό που ήθελε.

Οι γαλαζοκίτρινες μοιάζουν… μεταμορφωμένες στα τελευταία παιχνίδια όχι μόνο λόγω διάθεσης αλλά και κυρίως λόγω του στυλ παιχνιδιού. Αυτό που ήθελε ο προπονητής να περάσει φαίνεται να αποτυπώνεται στο παρκέ αφού βλέπουμε μια ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο για να πιάσει τον αντίπαλο από τον ‘λαιμό’.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Ατελείωτη πίεση, ακόμη και σε ολόκληρο το γήπεδο, αναγκάζοντας τον αντίπαλο είτε να υποπέσει σε λάθος, είτε να καθυστερήσει να στήσει μια σωστή επίθεση ενώ τρέχει πάρα πολύ καλά στο ανοιχτό γήπεδο πετυχαίνοντας εύκολους πόντους.

Να σημειώσουμε πως στον πρόσφατο τελικό κυπέλλου -που αποτελεί το τελευταίο δείγμα των δύο μονομάχων αλλά και το πιο κατατοπιστικό, αφού στα άλλα 2 ματς η ΑΕΛ έπαιζε με την Τόμπκινς- οι καλαθοσφαιρίστριες της Βασίλισσας πέτυχαν 32(!) ολόκληρους πόντους σε αιφνιδιασμό έναντί μόλις 9 της Ανόρθωσης.

Η Τσέρι προσδίδει επίσης το απρόβλεπτο στην περιφέρεια αναγκάζοντας την προσωπική της αντίπαλο να την κυνηγά παντού κάτι που ανοίγει τους χώρους για το δίδυμο Όρλοβιτς και Οικονομίδου. Αυτή η τριπλέτα αναμένεται να είναι καταλυτική.