Αναγέννηση ημίχρονο, ΑΕΛ (στον) ΤΕΛΙΚΟ – Η Βασίλισσα ξύπνησε και σφράγισε το εισιτήριο

0

 

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ υπερκέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Αναγέννησης και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου επικρατώντας σε αγώνα που ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγο με 53-69.

Οι πορτοκαλί του Πιττάκα έβαλαν δύσκολα στις γαλαζοκίτρινες πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν ακόμη και με +8. Με μπροστάρισσα την συνήθη ύποπτο, Κάσιντι Μιχάλκο αλλά και τις Μερκούρη-Τσενακλίεβα οι τυπικά γηπεδούχες έδειχναν να ελέγχουν την αναμέτρηση.

Οι γαλαζοκίτρινες δεν έβρισκαν λύσεις, με την εκπληκτική Πέτρα Όρλοβιτς να παλεύει μόνη της να κρατήσει τη Βασίλισσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φωνές του Γιώργου Παλάλα έπιασαν τόπο και με άμυνα που έσπαζε κόκκαλα η ΑΕΛ έτρεξε ένα σερί 18-7 για να προηγηθεί με +5 (42-37) με καταλυτική Μαυρουδή.

Όρλοβιτς και Παπαδούρη ήταν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ και κατ’εμάς θα έπρεπε να μοιραστούν το βραβείο της MVP και η ομάδα του Παλάλα με το πόδι πατημένο στο γκάζι δεν κοίταξε ποτέ πίσω παίρνοντας μια δίκαιη πρόκριση και νίκη.

Να σημειώσουμε ότι οι γαλαζοκίτρινες αγωνίστηκαν χωρίς την Άντζελα Τόμπκινς στη σύνθεση τους.

Το κείμενο ανανεώνεται…