Χείμαρρος για τη διαιτησία ο Κώστας Χριστοδούλου: «Καμικάζι διαιτητής» (vid)

0

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία της Μαρίας Ιγνατίου έχει ο πρόεδρος του σωματείου Κώστας Χριστοδούλου και τα εξέφρασε στην έκτακτη εκπομπή του «ΌΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ» με 1300 views την ίδια νύχτα.

«Η ΑΕΛ είναι έτοιμη να πληρώσει ψυχολόγο και ψυχίατρο για όποιον θέλει από τη διαιτησία.

Πρέπει να σφυρίζουν και τις δύο ομάδες με τον ίδιο τρόπο θα μελετήσω ξανά το βίντεο από το γήπεδο φάνηκε ξεκάθαρα πως η κυρία Μαρία Ιγνατίου είχε κάτι με την ΑΕΛ ή δεν ήταν καλά και δεν ήταν στη μέρα της».

«Αν δεν ήταν στη μέρα της σημαίνει πως κάτι άλλο συμβαίνει όταν ακούς για ψυχολογικά δεν τη βάζεις να σφυρίξει τον τελικό σήμερα και κακώς ορίστηκε».

«Από τη στιγμή που θεωρείται και μία από τις καλύτερες διαιτητές ίσως τα λάθη της ήταν σκόπιμα».

Αν παρουσιάζει τέτοια εικόνα στο γήπεδο σημαίνει ότι έχουμε σοβαρό πρόβλημα στη διαιτησία. Εάν δεν ήταν σκόπιμα τα λάθη της σημαίνει πως δεν μπορεί να διαιτητεύει αγώνες».

Η Μαρία είναι ανεπιθύμητη στον Νίκο Σολομωνίδης!

«Ο Θεός να μας ελεήσει».

Με το τσιγάρο στο στόμα συνεχώς ο Πρόεδρος φανερά εκνευρισμένος εξέφρασε ότι ακόμα πιστεύει πως η ΑΕΛ θα πάρει το πρωτάθλημα: «Αν πάρει το πρωτάθλημα η Ανόρθωση θα της δώσουμε συγχαρητήρια. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ανόρθωση έχει 15 μέρες να σφυρίξει και τη βάζουν σήμερα. Δεν θα ανεχτώ κανέναν να μην αφήσει την ΑΕΛ να πάρει αυτό που δικαιούται».

«Όποιος τολμήσει να αδικήσει την ΑΕΛ με τα δικά μου κριτήρια θα έχει πρόβλημα σοβαρό».

Παρακολουθήστε τα όσα είπε ο πρόεδρος του σωματείου Κώστας Χριστοδούλου: