Χειμερινό: ΤΡΕΛΑ για ένα εισιτήριο στην ΚΕΠ! (φωτογραφίες)

0
Editorial Use Only Mandatory Credit: Photo by Kieran McManus/BPI/Shutterstock (10465813cx) Celtic fans let off flares before kick off Lazio v Celtic, UEFA Europa League, Group E, Football, Stadio Olimpico, Rome, Italy - 07 Nov 2019

Η επιστροφή της ομάδας της ΚΕΠ/Δικέφαλος Γερίου στη φυσική της έδρα και η νίκη απέναντι στο CB έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Μετά το ρεπό η ΚΕΠ υποδέχεται τους UNIc Senior Eagles και η δίψα για ένα εισιτήριο ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Έχουν ήδη δρομολογηθεί 6 λεωφορεία ενώ τα 1200 εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ «ρίχνοντας» το online σύστημα εισιτηρίων της ομάδας.

Το sold-out δεδομένο, όμως υπάρχουν αυτοί που ακόμη προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι για να βρεθούν στο ηφαίστειο του Γερίου. Όπως μας αναφέρθηκε οπαδοί ζητούν ν’αγοράσουν εισιτήριο προσφέροντας 300€ και 400€ με τις τιμές στην μαύρη αγορά να ξεπερνούν τα 1000€. Η φανέλα του Βαρζακάκου -που φορούσε απέναντι στο CB- υπογεγραμμένη μπήκε σε δημοπρασία για την ανέγερση πετάλου των οργανωμένων με τιμή εκκίνησης τις 6.000€.