Δημοσιογραφική διάσκεψη ΚΟΚ – ECOMMBX

0

Η ECOMMBX και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιήσουν από κοινού δημοσιογραφική διάσκεψη που αφορά την έναρξη της χορηγικής συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ηמיטות זוגיות מעוצבות www garner stilettos rojos 2018 stilettos rojos 2018 nike safari se sesam körperöl nietaufsatz akkuschrauber makita privileg basic 80 terrazzo con giardino amazon camiseta del centenario america schlüsselanhänger damen günstig offerte su cellulari testberichte elektrische zahnbürsten reuter wäschekorb stilettos rojos 2018 οποία θα αφορά την Εθνική Ανδρών στον δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2025.

Η διάσκεψη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:30, στα γραφεία ECOMMBX στην οδό Πινδάρου 27 στη Λευκωσία (Alpha Business Centre).

Μετά την ολοκλήρωση της δημοσιογραφικής διάσκεψης θα ακολουθήσει δεξίωση προς όλους τους παρευρισκόμενους.

Η ECOMMBX αποτελεί τον 6ο παίκτη της Εθνικής Ανδρών, στον δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2025 και την ιστορική συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην τελική φάση της κορυφαίας Ευρωπαϊκής καλαθοσφαιρικής διοργάνωσης.

Λίγα λόγια για την ECOMMBX

Η ECOMMBX ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2016 και είναι μια εταιρεία πλήρως εξουσιοδοτημένη από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος.

Η εταιρεία βρίσκεται σε προνομιακή θέση, ώστε να αποτελέσει τον ιδανικό ενδιάμεσο μεσολαβητή για πολλές τράπεζες σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στους πελάτες της ένα ταχύτερο και ασφαλέστερο παγκόσμιο περιβάλλον συναλλαγών. Οι πελάτες της πλατφόρμας ECOMMVERSE επωφελούνται από την πρόσβαση στην πλατφόρμα.

Μια πλατφόρμα υψηλής τεχνολογίας, που επιτρέπει γρήγορες εσωτερικές συναλλαγές, καθώς και οικονομικά αποδοτικές εξωτερικές συναλλαγές σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου τραπεζικών συνεργατών.

Διαθέτει απρόσκοπτες ενσωματωμένες δυνατότητες, που δίνουν σε κάθε πελάτη την ευκαιρία να επωφεληθεί από τις πολυεθνικές διατραπεζικές συναλλαγές στα κυριότερα νομίσματα, όπως EUR, USD και GBP. Είναι ένα τεχνολογικό αριστούργημα, που εξελίσσεται συνεχώς με σκοπό να εμπλουτίσει το χρηματοοικονομικό σύστημα και να δώσει καινούργιες λύσεις.

Coffee House