Έχουμε ανάγκη τέτοιες επιτυχίες

0
razis
Του Κρις Ραζή

Καλησπέρα στους διαδικτυακούς φίλους του Cyprusbasket.

Blue Island
 

Οι συνεχείς προπονήσεις σε συνδυασμό με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος δε μου επέτρεψαν να ανανεώσω το blog μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Προερχόμασταν από νικηφόρο σερί τριών νικών και το Σάββατο που μας πέρασε είχαμε να αντιμετωπίσουμε τους Gladiators Trier εκτός έδρας, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, με τους αντιπάλους μας να παρουσιάζουν διαφορετικό πρόσωπο όταν αγωνίζονται μπροστά από το κοινό τους.

Το ημίχρονο μάς βρήκε μπροστά στο σκορ με μικρή διαφορά ωστόσο όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα κριθεί στον πόντο, όπως και έγινε. Ο πίνακας έδειξε 77-76 υπέρ των Gladiators Trier με τη λήξη του χρόνου. Είχαμε την τελευταία επίθεση αλλά δυστυχώς αστοχήσαμε. Τώρα η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα του επόμενου Σαββάτου σε μια έδρα που κρύβει παγίδες απέναντι στους Hebeisen White Whings Hanau. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι από το πρώτο δευτερόλεπτο για να μην έχουμε άλλες βαθμολογικές απώλειες.

Στα της Κύπρου, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ Λάρνακας για την παλικαρίσια πρόκριση στους 16 του FIBA Europe Cup που μας χαροποίησε όλους. Η ΑΕΚ εκπροσωπεί επάξια το κυπριακό μπάσκετ κάνοντας μας όλους να αισθανόμαστε περήφανοι με τις επιτυχίες της. Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται αποδίδει καρπούς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που απαρτίζουν την ομάδα της ΑΕΚ: διοίκηση, προπονητές, τεχνικό τιμ και παίκτες. Το μπάσκετ στην Κύπρο, που όλοι τόσο αγαπάμε, έχει ανάγκη από ανάλογες επιτυχίες.

Τα λέμε σύντομα

Star Balm