Έκκληση βοήθειας για τη μικρή Αναστασία: Πρέπει να μεταβεί στο Ισραήλ για σοβαρές εξετάσεις (pics)

0

Πολύ άσχημα φαίνεται να χτύπησε η μοίρα την οικογένεια της Μαριαλένας και του Μαρίνου.

Οι δυο γονείς αντί να χαίρονται και να μεγαλώνουν όμορφα τα 2 μεγαλύτερα παιδιά τους και το μικρό μωράκι τους, την Αναστασία, που ήρθε στον κόσμο μόλις λίγους μήνες πριν, παλεύουν για να τα βγάλουν πέρα καθημερινά, αλλά και να βοηθήσουν το μωρό τους να μεγαλώσει όσο καλύτερα γίνεται.

Το μικρό κοριτσάκι, η Αναστασία αλλά και η μητέρα της, Μαριαλένα, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο πατέρας να αναγκάζεται να παραμένει άνεργος λόγω της 24ώρης επίβλεψης που χρήζει η οικογένεια του.

Η Μαριαλένα γέννησε τον Σεπτέμβριο του 2019 τη μικρή Αναστασία, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, ενώ εκείνη μετά τον τοκετό έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Πριν περίπου έναν μήνα οι δύο γονείς είχαν εμφανιστεί στην εκπομπή του OMEGA «Ενημέρωση Τώρα» και έκαναν γνωστό ότι διαπιστώθηκε πως το μικρό τους παιδί παρουσιάζει προβλήματα με την όρασή του και χρήζει παρακολούθησης και θεραπειών.

Μάλιστα, η γενική διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, μέσω παρέμβασής της στην εκπομπή υποσχέθηκε την στήριξη του υπουργείου προς την οικογένεια για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σήμερα, το παιδάκι έχει κριθεί και επίσημα ότι χρήζει άμεσης ανάγκης να ταξιδέψει στο Ισραήλ για εξειδικευμένες εξετάσεις, οι οποίες μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα υγείας του παιδιού. Ωστόσο για να γίνει κατορθωτή η μεταφορά του στο εξωτερικό χρειάζονται περίπου 10 χιλιάδες ευρώ.

Χρήματα τα οποία, λόγω της οικονομικής κατάστασης της, η οικογένεια αδυνατεί να εξασφαλίσει. Έτσι άρχισε να διεξάγεται και επίσημα, με όλες τις απαραίτητες άδειες, έρανος για συμπλήρωση του ποσού.

Η κυπριακή κοινωνία μπορεί για άλλη μία φορά να επιδείξει την ευαισθησία της και να βοηθήσει συνεισφέροντας, ούτως ώστε η μικρή Αναστασία να ταξιδέψει στο Ισραήλ.

Δείτε στο infokids.com.cy όλα τα απαραίτητα έγγραφα