Έκτακτο: Μένει εκτός ο βασικός ψηλός των Knicks.

0

Λαβωμένοι συνεχίζουν οι New York Knicks την ανατρεπτική τους φετινή προσπάθεια για μία θέση στα 2021 Playoffs. Οι Knicks αποτελούν την έκπληξη αυτής της σεζόν, καθώς από την αφάνεια ξαφνικά επιδεικνύουν έναν άλλο εαυτό με εξαιρετικές εμφανίσεις και ένα αξιοπρεπές παρουσιαστικό παρά το πολύ νεαρό μέσο αριθμό ηλικίας της ομάδας, που είναι μόνο 24.1 ετών.

Image result for mitchell robinson landscape wallpaper

Οι Knicks, μετά τη χθεσινή τους νίκη επί των Rockets βρίσκονται στην 7η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 13-15, αλλά θα αναγκαστούν να προχωρήσουν απτόητοι για 4-6 εβδομάδες χωρίς τις υπηρεσίες του Mitchell Robinson, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο δεξί του χέρι. Θα κάνει σύντομα εγχείρηση και με την έγκριση των γιατρών θα επιστρέψει πίσω στην ομάδα.

Το βασικό πεντάρι των Νεοϋορκέζων είναι γνωστό για τα αμυντικά του χαρίσματα έχοντας 1.5 τάπες ανά παιχνίδι. Κάτι που τον καθιστά στο τοπ-10 της ομώνυμης λίστας σε όλο το NBA. Επίσης, ο Robinson έχει 8.4 πόντους και ριμπάουντ αντίστοιχα.

Το εξωφρενικό στατιστικό, όμως, που τον τοποθετεί στις πρώτες θεσεις της λίστας των καλύτερων ψηλών του NBA είναι η τρομακτικά καλή ευστοχία του. Ο Robinson βρίσκεται δεύτερος στην εν λόγω λίστα, πίσω μόνο από τον Jarrett Allen των Cleveland Cavaliers ενώ χωρίζονται μόνο από διαφορά ενός δέκατου. Ο Allen στην κορυφή με 66.1% field goals ακολουθούμενος από τον Robinson με 66.0%.