Ένας τύπος που αλλάζει τα παιχνίδια

0
Blue Island
 

Ο Παναθηναϊκός δειλά, δειλά βγαίνει στην αγορά επιχειρώντας με νοικοκυροσύνη να κλείσει τις αγωνιστικές του εκκρεμότητες. Ο Γιώργος Βόβορας έχει συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του θέλοντας να χτίσει ένα σύνολο διψασμένο με αθλητικές ικανότητες και όπου μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω σε ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποτελεί δίχως καμία αμφιβολία έναν αθλητή που προσδίδει μεγάλη ποιότητα αποτελώντας έναν παίκτη που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να σταθεί στις περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» είναι τυχεροί καθώς ο Σέρβος σκόρερ έρχεται από μια δύσκολη χρονιά που του έχει γεννήσει ένα τεράστιο κίνητρο για διάκριση. Άλλωστε, το Μιλάνο πολλές φορές αποτελεί έναν «περίεργο» προορισμό για τους αθλητές έχοντας πλείστα παραδείγματα «πτώσης» κατά την παραμονή τους στον Ιταλικό βορρά (αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει μετά τη δεύτερη χρονιά του Μεσίνα και των συνεργατών του).

Ο 29χρονος μπόμπερ είναι ένα κλασσικό παράδειγμα ποιοτικού σκόρερ και ενός «game changer». Με το ταλέντο και την οξυδέρκεια του μπορεί να αλλάξει έναν αγώνα, συνεπώς για την προσπάθεια του φετινού Παναθηναϊκού και με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι μια κίνηση που λίγοι περιμέναμε.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm

Star Balm