Επιτυχημένο το 5ο ΚΕΠΑ Rising Star Game

0

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στις 19.00μ.μ.στην κλειστή αίθουσα του Δήμου Παραλιμνίου το 5o ΚΕΠΑ Rising Star Game για παιδιά γεννηθέντα το 2009. 34 παιδιά από ομάδες από όλη την Κύπρο έδωσαν το παρόν τους και είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν εκτός από τον καθαρά φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα με κανονισμούς mini basket και σε διαγωνισμούς σουτ και ικανοτήτων.

Στο skills competition νικητής ήταν ο Ζήνωνος Αντρέας και στο shooting competition ο Μιχαήλ Χρίστος και οι 2 του Άτλαντα. Τις απονομές έκανε ο αρχηγός της ΕΝΠ καλαθόσφαιρα Ζάκης Παπαδόπουλος. Στο διάλειμμα του αγώνα είχαμε αγώνα επίδειξη από μικρά παιδιά της ΕΝΠ.
Προπονητές των ομάδων ήταν στην μια ομάδα ο Θανάσης Μαστορής του Άτλαντα και ο Λέκι Λεκισβίλι του Κεραυνού ενώ στην άλλη πλευρά ήταν ο Βλάντο Ζάριτς του Κεραυνού και ο Μάρκος Ασωνίτης του ΑΠΟΠ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Αντωνιάδης και κριτής η Τζούλια Οικονόμου. Παρουσιαστής της όλης εκδήλωσης ήταν ο Γρηγόρης Γρηγοράς. Στο τέλος του αγώνα είχαμε τις απονομές όπου τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο, μπαλίτσα και αναμνηστικό φανελάκι.

Είχαμε επίσης τις απονομές των διπλωμάτων στους U6,U8,U10 και U12 της ΕΝΠ για την χρονιά που πέρασε, ενώ απονεμήθηκαν πλακέτες στους U18 της ομάδας που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας κατά την φετινή σεζόν. Τις απονομές έκαναν τα μέλη του συμβουλίου της ΕΝΠ Καλαθόσφαιρα Τοουλάκος Παύλος, Μανωλάκης Μάριος, Παρνέρος Αντώνης και Χατζηαντρέας Μάριος. Βραβεύτηκε επίσης ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΑΕΚ Λάρνακας καλαθόσφαιρα ο Αντρέας Λευκαρίτης, για την διαχρονική προσφορά της στην καλαθόσφαιρα και στον Κυπριακό αθλητισμό γενικότερα. Την βράβευση έκανε ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης.

Ως διοργανωτές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως την ανώτατη αρχή του αθλητισμού που είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, την Κυπριακή Ομοσπονδία καλαθόσφαιρας, τον Δήμο Παραλιμνίου για την παραχώρηση της αίθουσας, την Σχολική Εφορεία Παραλιμνίου, τους χορηγούς γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν η εκδήλωση, τις ομάδες, τους προπονητές, τα παιδιά, τους γονείς τους και φυσικά τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο αγκαλιάζοντας αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Ραντεβού ξανά του χρόνου ακόμα καλύτεροι.