“Λουκέτο” στο Ερασιτεχνικό Λευκωσίας!

0

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ερασιτεχνικού Μπάσκετ Λευκωσίας ανακοίνωσε και επίσημα την ακύρωση του πρωταθλήματος παρά την επιθυμία της να διεξαχθούν οι διοργανώσεις της.

Καλή σας μέρα

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ερασιτεχνικού Μπάσκετ Λευκωσίας, λαμβάνοντας υπόψη την δημιουργηθείσα κατάσταση σε σχέση με την πανδημία του COVID-19 ως διαμορφώνεται  μετά και από τα νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση, και φυσικά λαμβάνοντας υπόψη το σημαντικότερο κομμάτι που είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων των εμπλεκομένων, αθλητών, παραγόντων, διαιτητών, κριτών, νοσοκόμων, αποφάσισε όπως μη προκηρύξει πρωταθλήματα για το έτος 2021 .

Έχουμε αναφέρει ξανά ότι ως Οργανωτική Επιτροπή επιθυμούσαμε να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα και για αυτό τον λόγο αναμέναμε υπομονετικά μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς η κατάσταση είναι τέτοια που δεν υπάρχει άλλη επιλογή αφού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι είναι αδύνατη η διεξαγωγή των διοργανώσεων μας. 

Η Οργανωτική Επιτροπή Ερασιτεχνικού Μπάσκετ Λευκωσίας σας Εύχεται Καλή Ανάσταση και πάνω από όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας. Ευχή όλων μας είναι να ανταμώσουμε ξανά σύντομα εντός και εκτός γηπέδων.

Οργανωτική Επιτροπή