Ερασιτεχνικό: Οι αγώνες που ΠΡΕΠΕΙ να δεις αυτή την βδομάδα

0

Ξεχωρίσαμε τις αναμετρήσεις που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη βαθμολογία όσο και το πρόγραμμα των ομάδων.

Αρχικά, το Pn99-Παλ.Αχιλλέα, μετά την ήττα της ομάδας του CB από την ESOBGA έφερε τις δύο ομάδες σε διαφορά μίας νίκης (ουσιαστικά 2 ήττες έχει η ομάδα του Κονναφή και 1 του Θεοχαρίδη) ενώ η Pn99 αντιμετωπίζει την Παρασκευή και την ESOBGA και μπορεί να βάλει φωτιά στην κορυφή. Όπως και να’χει πρόκειται για τις δύο ομάδες που κατέκτησαν τα δύο τελευταία πρωταθλήματα.

Συνέχεια ξανά με Α’ Κατηγορία και το ντέρμπι της Ύδρα Ασφαλιστικής Blue Cats με τους Απόφοιτους Παλλουριώτισσας. Οι δύο ομάδες ψάχνουν το πρώτο ροζ φύλλο τους και όποια το καταφέρει θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα αυτός είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων (εκκρεμεί και το αναβληθέν) ενώ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο στις ισοβαθμίες να μετρήσει και η διαφορά πόντων. Μείνετε συντονισμένοι.

Συνέχεια της περιήγησης μας με το ντέρμπι κορυφής και αήττητων της Γ’ Κατηγορίας. Πήγασος Think Colour και Grothia Kerynias συνεχίζουν αήττητες τη μάχη και παρά τη δομή του πρωταθλήματος -οι 4 πρώτοι παίζουν ξανά μίνι πρωτάθλημα από το 0- δίνει ένα ψυχολογικό αβαντάζ.

Ντέρμπι τετράδας και το Κ.Ε.Π Δικέφαλος Γερίου με First Shoot Basket. Η βαθμολογία έφερε τις δύο ομάδες να παλεύουν για το χρυσό εισιτήριο της τετράδας την τελευταία αγωνιστική με τον χαμένο ουσιαστικά να χάνεται και το νικητή να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει από το μηδέν τον τίτλο.