ΕΘΑ/ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ… ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ…

0

Ανακοίνωση της ΕΘΑ για τα κορίτσια της Κ18

18.04.2024… Ακόμα ένα αγωνιστικό ταξίδι έφθασε στο τέλος του. Η φετινή χρονιά για τις Νεάνιδες μας (Γυναίκες U18) ήταν μια από τις πιο πετυχημένες στην ιστορία της Ακαδημίας του Σωματείου μας. Φιναλίστ Πρωταθλήματος (για πρώτη φορά στην ιστορία) και φιναλίστ Κυπέλλου.

Τα κορίτσια μας, τα έδωσαν όλα κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν και προσπάθησαν για το καλύτερο… Το ταξίδι τους στο φετινό μαραθώνιο έχει την πιο μεγάλη σημασία! Ταξίδεψαν και μας ταξίδεψαν όλους μαζί, με προορισμό δύο τελικούς! Άσχετα αν στο τέλος δεν πήραν το πιο μεγάλο από τα δύο τρόπαια για μας απέδειξαν ότι μπορούν και αξίζουν πολλά! ????????????

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ… ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ… ????????????

4 Ελευθερίου Λουκιάνα

7 Λιακοπούλου Αλεξάνδρα

8 Πέτρου Μυριάνθη

10 Σιηπιλλή Τόνια

11 Γαλήνη Ορθοδοξία

14 Σιαμπουλλή Μαρίλια

16 Ζήσιμου Κατερίνα

17 Κυπριανού Αγγελική

19 Αναστασιάδου Εστέλια

39 Μορφίτη Σοφία

65 Τόφα Έλλη ????????????

Πολλά συγχαρητήρια και στην κόουτς της ομάδας μας, Γαλάτεια Αγιομαμίτη που κατάφερε να κτίσει ένα δυνατό σύνολο που παίζει ορθόδοξο και μοντέρνο μπάσκετ και να το οδηγήσει στα πιο ψηλά σκαλοπάτια, στους τελικούς! ????????????

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους γονείς και φίλους της Ακαδημίας μας που είναι στο πλάι των ομάδων μας σε όλους τους αγώνες και τις υποστηρίζουν! ????????????

Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει… η δουλειά συνεχίζεται…

Η ΕΘΑ παίζει παντού. ????????????

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…

Για εγγραφές, τηλ. 70001942 ????????????

#Cyprus#cyprus2024#CyprusBasketball

#basketballcyprus#wedevelop#basketcyprus#basketballathletes#cyprusathletes#cyprussports#ethaengomi#ETHAEngomis#engomi#egkomi

See Translation

+3

All reactions:

12You, Androulla, Marina and 9 others

Image


Coffee House