Γαβριήλ: «Γυρίσαμε από το ματς με τον ΠΑΟΚ στις 3 το ξημέρωμα»

0

Ο προπονητής της Λάρισας , Λίνος Γαβριήλ δικαιολόγησε τους παίκτες του για την κακή τους εικόνα στον αγώνα με τον Ιωνικό που έφερε και τη βαριά της ήττα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ιωνικό για τη νίκη που πέτυχε. Εμείς ξεκάθαρα παραμείναμε στην Θεσσαλονίκη… Δυστυχώς, και η ψυχή και το σώμα βρίσκονται εκεί. Είχαμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε αλλά έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα, προκειμένου να εμφανιστούμε πνευματικά αδύνατοι και κακοί στην ατομική άμυνα.

Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλός μας είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί, δεδομένου ότι δεν έπαιξε μια εβδομάδα. Προερχόμαστε από δύο εκτός έδρας παιχνίδια (Κολοσσός, ΠΑΟΚ), ενώ γυρίσαμε από το τελευταίο ματς στις 3 το πρωί.

Ξέραμε εκ των προτέρων ότι πρέπει να παρουσιαστούμε επιθετικοί εναντίον μιας φρέσκιας ομάδας, έχοντας και μια σημαντική προσθήκη. Δυστυχώς, όμως, δεν το προσεγγίσαμε με τον τρόπο αυτό. Ήμασταν κακοί στην προσωπική άμυνα.

Δεν σταματάμε εδώ και θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε, άλλωστε, ότι υπάρχει και μια ιδιομορφία στο πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού. Αντιμετωπίσαμε δυσκολία να προπονηθούμε το πρόσφατο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου επήλθε η κόπωση. Θα δούμε το βίντεο, ώστε να αναλύσουμε κάθε φάση».