Γι’ αυτό έκοψε τον Μπέικον ο Ράντονιτς

0

Ο Ντουέιν Μπέικον ήθελε να έρθει στον Παναθηναϊκό μιας και δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, ωστόσο ο Ντέγιαν Ράντονιτς το ξέκοψε μετά τον αγώνα με το Λαύριο. 

«Ναι, άκουσα γι’ αυτό. Είχαν ακουστεί ξανά φήμες παλιότερα. Μιλήσαμε πολύ για το τι χρειαζόμαστε, έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Μιλήσαμε πολύ κι αυτό που χρειαζόμαστε είναι έναν παίκτη στο 4. Είναι ένα διαφορετικό προφίλ από αυτό που χρειαζόμαστε. Την ίδια στιγμή δεν ξέρω γιατί είναι ακόμα ελεύθερος. Για εμάς ήταν και είναι σημαντικό να έχουμε πληροφορίες για τα πάντα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και ταυτόχρονα έχουμε τη 2η πιο νεανική ομάδα στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να σκεφτόμαστε τα πάντα», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Τι σημαίνουν αυτά που είπε;

Πρώτον ότι αναζητά 4άρι και όχι 3άρι.

Δεύτερον και πιο σημαντικό; Ότι έχει ακούσει τα χειρότερα για τον χαρακτήρα του παίκτη.

Εμμέσως, πλην σαφώς, αποσαφήνισε τι γνωρίζει για τον 27χρονο φόργουορντ, ο οποίος άλλωστε δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως είχε απορριφθεί στη διάρκεια του καλοκαιριού για τους ίδιους λόγους.

Μάλιστα όπως αναφέρει η στήλη Slam Dunk του sdna: “Ο Ομπράντοβιτς τους είπε ότι μια μέρα τον φώναξε στο γραφείο να μιλήσουν, χωρίς καν να είναι επικριτικός απέναντι του όπως εξήγησε, και ξαφνικά ο Μπέικον χύμηξε πάνω του να τον χτυπήσει”.