Γιαννακόπουλος: “Ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα γίνουν αλλαγές”

0

Στην παρουσίαση του Xavi Pascual παραβρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο “ισχυρός άνδρας” του Παναθηναϊκού Superfoods τόνισε πως ο Ισπανός τεχνικός θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια και θα είναι αυτός που θα κρίνει αν θα πραγματοποιηθούν ή όχι, αλλαγές στο ρόστερ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δεν έχω να πω πολλά. Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Τσάβι Πασκουάλ για τα επόμενα 3 χρόνια. Συνήθως αυτές οι παρουσιάσεις γίνονται το καλοκαίρι, αλλά γίνεται τώρα για τους λόγους που ξέρετε. Για τα επόμενα τρία χρόνια θα είμαστε μαζί.

Δεν σκεφτόμαστε τίποτα μπροστά στο σύλλογο. Το ίδιο και τα τελευταία χρόνια. Και πέρυσι και φέτος έγιναν υπερβάσεις. Το ότι ήρθε ο Pascual δείχνει ότι θέλουμε να είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης. Αν θα γίνουν αλλαγές θα το υποδείξει ο προπονητής και θα γίνουν στο μέτρο του δυνατού.

Η 30ετία που είμαστε στη κορυφή δείχνει ότι δεν χρειάζεται να γίνουν αλλαγές. Ακόμα και το 2012 κρατήσαμε το σύλλογο στο υψηλότερο σημείο, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟ ψηλά και θέλουμε να τον πάμε ψηλότερα. Θέλω να πω σε όσους μας παρακολουθούν και μας κρίνουν και να βλέπουν πρώτα πόσο δύσκολα είναι κάποια πράγματα και μετά να κρίνουν».

Για τον λόγο που οι Κυπελλούχοι Ελλάδας διάλεξαν τον Pascual: «Είναι τα αποτελέσματά του στην Μπαρτσελόνα, που είναι τεράστιος σύλλογος. Και εκεί υπάρχει το τρίπτυχο, διοίκηση, κόσμος, ομάδα και ίσως εδώ έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».