Η ΚΟΚ στηρίζει το φιλανθρωπικό ίδρυμα BLUE HEART

0

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ), στα πλαίσια και του κοινωνικού της ρόλου και με την ευκαιρία του ιστορικού αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, θα προσφέρει μέρος των εσόδων των εισιτηρίων στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της MC Group, Blue Heart.

Η αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 5ου προκριματικού ομίλου του FIBA EuroBasket 2025 θα διεξαχθεί την Παρασκευή (23/02, 19:00) στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία. Στόχος της ΚΟΚ είναι άνω των 3 χιλιάδων φιλάθλων να βρεθούν στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στη μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η Blue Heart είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με πρόεδρο τον Χρίστο Μαραγκό, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλο του ομίλου MC Group. Αποστολή της είναι να ανταποκρίνεται άμεσα, σε κάθε έκτακτη ανάγκη, καλύπτοντας όλη την Κύπρο, συνδράμοντας με την κοινωνία και τις κρατικές υπηρεσίες σε γεγονότα μεγάλης κλίμακας, όπως πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί, άλλες φυσικές καταστροφές, καθώς και να βοηθήσει στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Heart εδώ.

Τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος – Βοσνία και Ερζεγοβίνη διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας cbf.stadium-360.net.

Η διοργάνωση

Η Κύπρος θα αγωνιστεί στον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης του FIBA EuroBasket 2025, με αντίπαλους τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, την Κροατία και τη Γαλλία. Μετά τον αγώνα στις 23 Φεβρουαρίου, η Κύπρος θα ταξιδέψει με προορισμό τη Ριέκα για να αγωνιστεί στις 26 του μήνα με την Κροατία.

Με την Κύπρο να αποτελεί μια από τις τέσσερις διοργανώτριες χώρες του FIBA EuroBasket 2025 (Λετονία, Φινλανδία, Πολωνία, οι άλλες τρεις), η Εθνική μας έχει εξασφαλισμένη θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης -η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 27 Αυγούστου 2025 και 14 Σεπτεμβρίου 2025- ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των έξι αγώνων μας στην προκριματική φάση. Από τον όμιλο της Κύπρου, θα προκριθεί η χώρα μας και δύο εκ των τριών άλλων αντιπάλων μας.

Οι τέσσερις όμιλοι της τελικής φάσης θα διεξαχθούν σε Λεμεσό, Τάμπερε, Κατόβιτσε και Ρίγα.

Coffee House