Η νέα επιτροπή Καλαθόσφαιρας του ΑΧΙΛΛΕΑ

0

Καινούρια μέρα στον Καλαθοσφαιρικό Αχιλλέα Καϊμακλίου!!

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στα αγωνιστικά και οικονομικά ζητήματα ώθησαν τον Αχιλλέα Καϊμακλίου στην συγκρότηση Επιτροπής Καλαθόσφαιρας, η οποία θα έχει την άμεση ευθύνη και το γενικό πρόσταγμα για όλη τη Καλαθοσφαιρική δομή του Σωματείου.

Η Επιτροπή απαρτίζεται από 13 άτομα, τα οποία έχουν ξεκινήσει ήδη να εργάζονται αθόρυβα και στα πλαίσια της συλλογικότητας, ορίζοντας τους στόχους, όχι μόνο για την νέα χρονιά, αλλά θέτοντας ένα μακροχρόνιο πλάνο για τον Αχιλλέα.

Τα άτομα που απαρτίζουν την Επιτροπή Καλαθόσφαιρας είναι τα ακόλουθα:

Γιώργος Παναγιώτου – Πρόεδρος

Ανδρέας Μιννόσιης – Αντιπρόεδρος

Γιώργος Σιακαλλής – Γραμματέας

Χρυσόστομος Μιλτιάδους – Οικονομικός Διαχειριστής

Σοφοκλής Σοφοκλέους – Team Manager

Αντώνης Στυλιανού-Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Ανδρέας Γεωργιάδης-Μέλος

Γιώργος Πέτσας-Μέλος

Σαρρής Δημητρίου-Μέλος

Παναγιώτης Μυλωνάς-Μέλος

Γιώργος Πιερίδης-Μέλος

Σάββας Σιακαλλής-Μέλος

Σωτήρης Ιακώβου-Μέλος

Σκοπός μας και στόχος μας είναι να καταστήσουμε το Καλαθοσφαιρικό Οικοδόμημα του Αχιλλέα βιώσιμο, να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τις Ακαδημίες μας τόσο στα Αντρικά Τμήματα όσο και στα Γυναικεία, να δώσουμε το «καλαθοσφαιρικό βήμα» που χρειάζεται ο/η Κύπριος/α Παίχτης/ρια για να αναδειχθεί, και να αναβιώσουμε τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος

οδηγώντας την ομάδα μας σε επιτυχίες.

Κάνουμε κάλεσμα λοιπόν προς όλους τους φίλους του ΑΧΙΛΛΕΑ όπως συστρατευθούν μαζί μας σε αυτή μας την προσπάθεια. Οι πόρτες μας είναι ορθάνοικτες και καλούμε όσους επιθυμούν να συμβάλουν με οποιοδήποτε τρόπο σε αυτή την νέα προσπάθεια, είτε διοικητικά, είτε συμβουλευτικά, είτε οικονομικά να επικοινωνήσουν μαζί μας αφού η κάθε βοήθεια που μπορούμε να λάβουμε είναι σημαντική.

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ είναι κάτι περισσότερο από ένα Σωματείο!

#achilleaskaimakliou#cyprusbasketball#kaimakli#newpage