Η Ντόγκους αφήνει την Νταρουσάφακα για τα μάτια της Φενέρ!

0

Συμφωνία που αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό στο τουρκικό αλλά κυρίως στο ευρωπαϊκό μπάσκετ φαίνεται να βρίσκεται στα σκαριά.

Όπως αναφέρει η ισπανική Mundo Deportivo, η χορηγός εταιρεία της Νταρουσάφακα (και της Ευρωλίγκας), Ντόγκους, είναι έτοιμη να αφήσει στα κρύα του λουτρού την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και να μεταπηδήσει στην Φενέρμπαχτσε! Βασικό ρόλο στην υπόθεση παίζει ο Φερίτ Σαχένκ, ιδιοκτήτης του ομίλου Ντόγκους και φανατικός οπαδός της Φενέρ. Μάλιστα το ρεπορτάζ κάνει λόγο για συνάντηση του Σαχένκ με τους διοικούντες της ομάδας στην οποία συζητήθηκε η μεταβίβαση της χορηγίας που προορίζονταν για την Νταρουσάφακα!

Το ποσό αγγίζει τα 10 εκατομμύρια δολάρια και είναι κατανοητό πως αν γίνει το “μπαμ“, η Νταρουσάφακα θα αποχαιρετίσει τόσο τον προπονητή της, Ντέιβιντ Μπλατ, που αμείβεται με 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο καθώς και μερικά από τα αστέρια της, όπως τους Μπραντ Ουάναμεϊκερ, Ουίλ Κλάιμπερν και Ντάιρις Μπέρτανς.

Βρισκόμαστε προ των πυλών μιας τεράστιας οικονομικής και επιχειρηματικής αλλαγής; Το άμεσο μέλλον θα δείξει αν η ήδη πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε θα γιγαντωθεί.

Πηγή: basketa.gr