Η Προέδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, γνώρισε την Εθνική Γυναικών

0

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιουλίου 2022 στην Βουλή των Αντιπροσώπων, συνάντηση μεταξύ της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, και μελών της Εθνικής Γυναικών και αντιπροσωπείας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση της  κας Αννίτας Δημητρίου προς την ΚΟΚ, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική Γυναικών στους αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA, το οποίο είχε ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου και είχε διεξαχθεί στη Λευκωσία.

Η Πρόεδρος της Βουλής, συνεχάρη ένα προς ένα τα μέλη της Εθνικής Γυναικών για το επίτευγμα τους, αναφέροντας πως τόσο η ίδια όσο και η πολιτεία βρίσκονται στο πλευρό της κυπριακής καλαθοσφαίρισης και του αθλητισμού γενικότερα, ενώ έστειλε τις ευχές της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2023 στη Μάλτα. Ο Πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, προσκάλεσε την κυρία Δημητρίου όπως συνοδεύσει την αποστολή της ΚΟΚ στην Μάλτα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, τα μέλη της Εθνικής Γυναικών είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην βουλή των αντιπροσώπων από την πρόεδρο της βουλής.

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης:

«Ήταν με πολύ μεγάλη χαρά που αποδεχτήκαμε την τιμητική πρόσκληση της προέδρου της βουλής, και είχαμε αυτή την πολύ όμορφη συνάντηση. Όλα τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα για την συνάντηση με την κα Αννίτα Δημητρίου, και την ευχαριστούμε θερμά γιατί είναι πάντα στο πλευρό της Ομοσπονδίας μας.

Η πολιτεία έδειξε έμπρακτα την στήριξη της προς την Εθνική Γυναικών, τόσο μέσα από την συνάντηση που είχαμε με την Πρόεδρο της Βουλής, αλλά και από την συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, και τους ευχαριστούμε θερμά.

Από την πλευρά μας το μόνο που έχουμε να υποσχεθούμε είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την βελτίωση και την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης, και είμαστε σίγουροι ότι νέες επιτυχίες θα μας βρουν σύντομα στο μέλλον».