Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ψήνει… ΒΟΜΒΑ με Μιλουτίνοφ!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να κινηθεί δυναμικά το προσεχές καλοκαίρι για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κορυφαίου σέντερ, με την ιστοσελίδα “basketballsphere.com” να αποκαλύπτει πως ο ρωσικός σύλλογος έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας πήρε μέρος σε 28 αγώνες Ευρωλίγκας μετρώντας κατά μέσο όρο 11.7 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 20 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Όπως είναι λογικό, τα κατορθώματα του Σέρβου δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τις ομάδες της Ευρώπης και του ΝΒΑ, με την ΤΣΣΚΑ να έχει κάνει ήδη την κίνηση της για να τον κάνει δικό της.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η ιστοσελίδα “Basketballsphere.com“, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο ρωσικός σύλλογος έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ολυμπιακό για να μάθει τις οικονομικές απαιτήσεις ώστε να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν περιλαμβάνει καμία ρήτρα αποδέσμευσης, παρά μόνο για το ΝΒΑ.

Η διοίκηση της ελληνικής ομάδας, εκτιμάει πλήρως τις ικανότητες του Σέρβου και δεν αποκλείεται να του καταθέσει νέα πρόταση επέκτασης, με την κατάσταση να γίνεται πιο ξεκάθαρη τις επόμενες εβδομάδες και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.