Ημέρα τιμής για τον Πάρι Παπαέλληνα

0

Μεγάλη μέρα σήμερα για τον Πάρι Παπαέλληνα καθώς θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξης του κ. Πάρι Παπαέλληνα, σε επίτιμο Δημότη Στροβόλου, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, για την πολυετή και πολύπτυχη προσφορά του στην Τοπική Κοινότητα του Στροβόλου και ευρύτερα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Κεραυνού:

Σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου η τελετή ανακήρυξης του κ. Πάρι Παπαέλληνα, σε επίτιμο Δημότη Στροβόλου, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, για την πολυετή και πολύπτυχη προσφορά του στην Τοπική Κοινότητα του Στροβόλου και ευρύτερα.

💠Είσοδος ελεύθερη.

💠Ο κ. Πάρις Παπαέλληνας ήταν ο εμπνευστής, πρωτεργάτης και χρηματοδότης μεγάλου έργου υποδομής, μοναδικού στο είδος του στην Κύπρο, του Αθλητικού Κέντρου «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο.

💠Ήταν επίσης ο ιδρυτής, το 1988, των ακαδημιών καλαθόσφαιρας του «Κεραυνού», στις οποίες σήμερα αθλούνται καθημερινά περί τα 700 παιδιά και έφηβοι, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 5-15 χρόνων.

💠Ο κ. Πάρις Παπαέλληνας υπηρετεί τον ιστορικό σύλλογο του Στροβόλου επί μισό αιώνα, αρχικά ως καλαθοσφαιριστής για 19 χρόνια, ακολούθως ως αντιπρόεδρος και για τα τελευταία 25 χρόνια ως πρόεδρος του Συλλόγου.

💠Το έργο του κ. Πάρι Παπαέλληνα υπήρξε πολυσχιδές, ιδιαίτερα στους τομείς του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, της Κοινωνικής Προσφοράς και της Νεολαίας.