ΚΑΙ ο Ερυθρός Αστέρας μετακομίζει στην “Stark Arena”

Ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να δώσει τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2019/20 στην ”Stark Arena”!

Η σερβική ομάδα επιστρέφει στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά το διάλειμμα της φετινής χρονιάς και η διοίκηση ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό. Όπως ανακοινώθηκε, η έδρα του Ερυθρού Αστέρα για την Ευρωλίγκα θα είναι η επιβλητική ”Stark Arena”, το μεγαλύτερο γήπεδο του Βελιγραδίου, χωρητικότητας 18.000 θεατών!

Τα ματς της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς θα διεξάγονται στο ”Aleksandar Nikolić”, δηλαδή δεν θα αλλάξει κάτι, κυρίως λόγω οικονομικών λόγων.

Αυτό σημαίνει πως την ερχόμενη χρονιάς, ένα ακόμα όμορφο γήπεδο θα δώσει άλλη διάσταση στην Ευρωλίγκα, καθώς μιλάμε για μία ομάδα με πολύ πιστό κοινό, που έχει αποδείξει πως ξέρει να δημιουργεί μία μπασκετική και ταυτόχρονα μοναδική ατμόσφαιρα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Παρτίζαν θα χρησιμοποιεί το εν λόγω γήπεδο, για την επόμενη πενταετία, όπως επισημοποίησε η ίδια τη Παρασκευή (7/6). Αυτή η κίνηση έγινε προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητές της να βρεθεί μέσω wild card στην Ευρωλίγκα. Με λίγα λόγια, δεν αποκλείεται να βλέπουμε πιο συχνά την ”Stark Arena” στην Ευρωλίγκα.