Καιρός να δώσουμε χώρο σε όλους αυτούς τους μικρούς/#CBEVERYWHERE

0

Εύκολη νίκη του Διγενή Ακρίτα ΝΒΑ Β.C απέναντι στον ΑΤΛΑΝΤΑ με 56 – 36, ο αγώνας διεξήχθη στην κλειστή αίθουσα του Αγίου Δομετίου 29/12/2020 για την συνέχιση του πρωταθλήματος της Β1 κατηγορίας.

Από την αρχή ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ φάνηκε ότι δεν είχε πολλά περιθώρια να κερδίσει τον αγώνα καθώς αντιπαρατάχθηκε με το 90% της εφηβικής  – αγωνιστικής του ομάδας, σε κάποιες στιγμές του αγώνα βέβαια αναρωτηθήκαμε εάν βλέπουμε πρωτάθλημα Κ18 ή ακόμα και Κ16, όχι βλέπαμε Αντρικό Β1 κατηγορίας με τους δημιουργούς Θανάση Μαστορή και Δημήτρη Δεληχρήστο να συνεχίζουν αυτό που με θυσίες χτίζουν όλον αυτόν τον καιρό ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Η ανάδειξη τελικά των μικρών αυτών ταλέντων γίνεται πράξη μέσα από το όραμα και το πλάνο που έχουν συνθέσει οι δύο προπονητές. Καιρός να δώσουμε χώρο σε όλους αυτούς τους μικρούς που αύριο θα συνθέσουν με την παρουσία τους την Εθνική Κύπρου και να αφήσουμε τους παλιούς και ρομαντικούς με τις δόξες και τις αναμνήσεις τους.

Παράδειγμα προς μίμηση λοιπόν για τους υποστηρικτές των αναπτυξιακών προγραμμάτων με τα λόγια να γίνονται πράξη από την ΄΄μακρινή΄΄ μας Πάφο.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φόρα το κανάλι για την εξασφάλιση στιγμών του αγώνα, που μπορείτε και σεις να παρακολουθήσετε πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.