Κακιούζης στο kerkida.net: “Να τα ξαναπάρουμε και να πάμε και καλύτερα στην Ευρώπη” (βίντεο)

0

Ο Μιχάλης Κακιούζης μίλησε στην κάμερα του kerkida.net και στον Χρίστο Χαραλάμπους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνάμα του νταμπλ από τον Κεραυνό. Ο Ελλαδίτης κόουτς της ομάδας του Στροβόλου, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία, στην επόμενη χρονιά και στο επίπεδο του Κυπριακού μπάσκετ.

Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του πέμπτου τελικού στο “Κίτιον”:

Για το πως έζησε τη μεγάλη επιτυχία… “Είμαι ήρεμος τώρα. Η ένταση βγήκε στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Πιο πολλά συγχαρητήρια φυσικά στην ομάδα, στην οικογένεια Παπαέλληνα που πίστεψε σε αυτή την ομάδα και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Και το Κύπελλο και το πρωτάθλημα”.

Για την επόμενη χρονιά… “Κάτσε να δούμε, ακόμα δεν τέλειωσε καλά καλά, αυτή η χρονιά. Όταν έχεις πάρει το τρεμπλ δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να ξαναπάρουμε τους τίτλους και να πάμε και καλύτερα στην Ευρώπη”.

Για το επίπεδο του Κυπριακού μπάσκετ αυτή τη σεζόν… “Είναι καλύτερο το επίπεδο. Αυτή η χρονιά είναι η βάση, αυτοί οι τελικοί, ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο, η Κύπρος έχει πάρει τον Όμιλο του Ευρωμπάσκετ και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό για να αναπτύξουμε την Κυπριακή καλαθόσφαιρα”