Καλάθης στη Mundo Deportivo: “Φυσικά και σκέφτηκα τον Ολυμπιακό, μίλησα μαζί τους”

0

Για τις επαφές με τον Ολυμπιακό μίλησε στη Mundo Deportivo ο Νικ Καλάθης, που παραδέχθηκε πως είχε εδώ και πολλά χρόνια στο μυαλό του το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ηνέα πρόκληση της καριέρας του έχει ξεκινήσει. Ο Νικ Καλάθης έχει ήδη δώσει τον πρώτο του φιλικό αγώνα με τη Μπαρτσελόνα και ονειρεύεται πως μαζί της θα φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Ο διεθνής πόιντ γκαρντ έδωσε μια αρκετά μεγάλη συνέντευξη στη Mundo Deportivo, εξήγησε πως το όνομά του στις ΗΠΑ προφέρεται “Καλέιτις” και παραδέχθηκε ότι μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τον οποίο σκέφτηκε ως επιλογή μετά από την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Είχε έρθει η ώρα για την αλλαγή. Ο ιδιοκτήτης είπε ότι αποχωρεί και σκέφτηκα ότι είχε φτάσει η ώρα για μια αλλαγή. Η Μπαρτσελόνα μου είπε ότι με αγαπάει και έτσι ήταν μια εύκολη επιλογή για εμένα. Ο Παναθηναϊκός θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, τώρα όμως είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είχα αρκετές προτάσεις, όμως η Μπάρτσα ήταν η προτεραιότητά μου. Πάντα ένιωθα όμορφα γι’ αυτή την ομάδα. Θέλω τίτλους και γι’ αυτό ήρθα εδώ” είπε ο Καλάθης.

Όσο για το φλερτ με τον Ολυμπιακό; Η εξήγησή του τα λέει όλα: “Ήταν μία από τις επιλογές. Και ναι, την σκέφτηκα. Σκέφτηκα κάθε επιλογή. Σέβομαι τον Ολυμπιακό και κάθε ομάδα που με θέλει. Φυσικά εξέτασα την πρότασή τους, μίλησα και μαζί τους“.

sport24.gr