«Κάρτερ-Ντιαλό μπορούν ΝΒΑ, Σερέλης ο ηγέτης μας»

0
BASKET LEAGUE / ËÁÕÑÉÏ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
Το Λαύριο συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο μετά τη νίκη στο Game 2 κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Πέτρος Γερομιχαλός μίλησε στο Gazzetta για τη σεζόν-όνειρο της ομάδας του, υποκλίθηκε στον Χρήστο Σερέλη και στάθηκε στους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας.

Eίναι η σεζόν του. Έχει βαλθεί να… βγάλει το λάδι του Παναθηναϊκού και να παλέψει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα σε μια εκπληκτική πορεία.

Το Λαύριο κατάφερε να δείξει για άλλη μια φορά πως είναι πολύ… σκληρό για να πεθάνει, καθώς έδειξε χαρακτήρα και μεγάλη καρδιά, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό με 94-89 στην παράταση για το 1-1 στη σειρά!

Ακόμα ένα οριακό ματς που παίρνει μέσα σε λίγες μέρες μετά το Game 5 κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Πέτρος Γερομιχαλός ήταν κομβικός και εξαιρετικός σε άλλο ένα παιχνίδι της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, έχοντας μείνει στο παρκέ για 29:30 λεπτά, με τον προπονητή του να τον εμπιστεύεται ξανά σε ένα τόσο μεγάλο θρίλερ. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν σε σπουδαία βραδιά απέναντι στο… τριφύλλι και τελείωσε την αναμέτρηση χωρίς να χάσει σουτ. Μέτρησε 14 πόντους με 2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 4/4 βολές. Αψεγάδιαστος. Επιπλέον ήταν ο άνθρωπος που έβαλε τις 2 βολές, οι οποίες κλείδωσαν και την επικράτηση του Λαυρίου στο τέλος.

Μίλησε στο Gazzetta για την μεγάλη νίκη του Λαυρίου, ενώ στάθηκε στον χαρακτήρα που συνεχίζει να βγάζει η ομάδα του στα μεγάλα ματς. Στάθηκε στα όνειρα του συλλόγου, ενώ ξεχώρισε την ηγετική φυσιογνωμία του Σερέλη, τον πολύτιμο Μουράτο, στα… διαμάντια Κάρτερ και Ντιαλό, αλλά και στα όνειρα της ομάδας του.