«Κατακεραυνώνει» Προδρόμου ο Δεληχρήστος – ‘Άλλο ένα επεισόδιο από τον χειρότερο υπουργό Παιδείας”

0
Ανάρτηση με την οποία κατακεραυνώνει τον υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Πρόδρομου Προδρόμου έκανε ο Δημήτρης Δεληχρήστος του Άτλαντα.
Συγκεκριμένα εξ’αφορμής της δήλωσης-προτροπής του υπουργού σε γονείς, να ΜΗΝ στέλνουν τα παιδιά σε ομαδικά αθλήματα ο Δημήτρης Δεληχρήστος προχώρησε σε μία έντονη ανάρτηση πυροβολώντας τόσο τον ίδιο τον υπουργό όσο και τις θέσεις του.
Από αυτά που ξεχωρίσαμε εντύπωση προκαλούν ‘στα αθλήματα κολλάει, στα σχολεία και φροντιστήρια δεν κολλάει;’ , ‘τα παιδιά είναι πιο πειθαρχημένα από ενήλικους και τηρούν τα μέτρα ευλαβικά’ και ‘θα έχεις τη στάμπα του χειρότερου υπουργού Παιδείας που έβγαλε ο τόπος‘.
Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του κόουτς Δεληχρήστου:
Απλά ακόμα ένα επεισόδιο από τον χειρότερο Υπουργό παιδείας που έβγαλε ο τόπος.
Έχετε την Αγγλία κατηγορία Β’ Έχετε 25 μαθητες σε κάθε τάξη Έχετε πρωτόκολλα για τα μάτια του κόσμου Έχετε ανοιχτά καφετεριες, μάλλ, παιδοτοπους
και λέτε στους γονείς να μην στέλνουν τα παιδιά στα αθλήματα, λες και στα αθλήματα κολλάει ενώ σχολεία, φροντιστήρια, γυμναστήρια δεν κολλάει…
Κάποια στιγμή η θητεία σου θα τελειώσει, αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι πάντα θα έχεις την στάμπα του χειρότερου και ποιο άχρηστου υπουργού παιδείας που έβγαλε ο τόπος..
Γονείς τα παιδιά είναι ποιο πειθαρχημένα από οποιαδήποτε ενήλικο, τηρούνε τα μέτρα ευλαβικά, δεν έχουν φοβηθούν τίποτα. Τα παιδιά όσο και δύσκολη είναι η κατάσταση έχουν μεγάλη ανάγκη να δραστηριοποιηθούν, να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν….
** επίσης παρακαλάμε να βάλουν κάποιο να ελέγξει τα σωματεία αν τηρούν τα μέτρα, αλλά δεν μας έχει απαντήσει κανένας. ** ναι πολλά σωματεία δεν τηρούν τα μέτρα, και πρέπει να πληρώσουν το τίμημα ** υπάρχουν και παρά πολλά όμως που τα τηρούν με πολύ μεγάλο κόστος μάλιστα και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΔΗΜΟ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ – ΚΟΑ
Star Balm