Κάτας: «Να τελειώσουμε τη δουλειά στο τέταρτο ματς»

0
BASKET LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Διαβάστε τι δήλωσαν Κάτας και Αγγέλου μετά τον τρίτο ημιτελικό!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Όντεντ Κάτας, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του τρίτου ημιτελικού με την ΑΕΚ: «Όπως μπορείτε να δείτε, το τέλος του παιχνιδιού ήταν σκληρό. Όπως και στα δύο πρώτα ματς, ήμασταν μπροστά στο ημίχρονο, με 10, 12, 13 πόντους. Όμως, πρέπει να μάθουμε πώς να ελέγχουμε το παιχνίδι στο 3ο δεκάλεπτο.

Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα τις περισσότερες φορές. Μου άρεσε η νοοτροπία των παικτών και η ενέργειά τους. Η ΑΕΚ έβαλε μερικά μεγάλα σουτ, έχει έμπειρους παίκτες και γνωρίζει πώς να παίζει σε τέτοιες καταστάσεις. Όμως, δείξαμε χαρακτήρα. Τελειώσαμε τον αγώνα με 21 ασίστ και 6 λάθη, σε αντίθεση με τα πρώτα δύο ματς. Παράλληλα, πήραμε 15 επιθετικά ριμπάουντ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και επιθετικοί, μου άρεσε αυτό.

Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στον τέταρτο αγώνα, πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά».

Από μέρους του ο κόουτς της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αγγέλου, τόνισε: «Αυτό ήταν το τρίτο δεκάλεπτο. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ετοιμαζόμαστε για το 4ο ματς. Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να το ελέγξουμε. Το κομμάτι των κατοχών στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να το ελέγξουμε. Δεχτήκαμε 13 πόντους από λάθη και 9 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ. Όμως, δεν μου αρέσει να μιλάω για τη στατιστική. Συνεχίζουμε…».