Κερασάκι με μπαμ από το ΝΒΑ ψάχνει ο Παναθηναϊκός!

0

* Της κολάσεως γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ. Υπό κατάρρευση σε όλα τα επίπεδα, Εθνικές ομάδες που μπαίνουν προπονητές όποιος είναι κολλητός του Λιόλιου και του Μαυραγάνη που του αρέσουν τα στοιχήματα, οι Έλληνες παίκτες πλέον είναι χρυσές μετριότητες και με κανονική αξιοκρατία θα έμπαιναν τρεις σε κάθε δωδεκάδα, ο Ριζούλης άφησε 350 χιλιάρικα χρέος στη Λάρισα και την άλλη μέρα πήγε να σώσει τον Ηρακλή. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε.
* Προσεχώς μάλιστα θα είναι ακόμα πιο ωραία η ατμόσφαιρα. Ειδικά στον ΕΣΑΚΕ.
* Για τους 7 ξένους τα ξέρετε, τα διαβάσατε, τα ακούσατε. Τώρα ετοιμαστείτε να δείτε και τις κινητοποιήσεις των συνδικαλιστών του ΠΣΑΚ. Δεν γίνεται σου λένε να παίζουν παίκτες απλά επειδή είναι δέκα φορές καλύτεροι, εμείς έχουμε ελληνικές ταυτότητες.
* Πάμε τώρα στο κυρίως μενού. Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά πλέον στο να τσεκάρει όλα τα μεταγραφικά κουτάκια του. Τι απέμεινε; Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης για τις θέσεις των γκαρντ, ένας ξένος κι ένας ακόμα Έλληνας που είδε η γυάλινη σφαίρα της στήλης ότι θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Αρκεί φυσικά να μπορεί να παίξει είτε τον Σεπτέμβριο είτε τον Μάρτιο.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη ΕΔΩ