Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Ο ΛεΜπρον Τζέιμς τον έκανε… fit!

0

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς φαίνεται πως αποτελεί έμπνευση και για άλλους αθλητές, με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να αποκαλύπτει πως άλλαξε τις συνήθειές του για χάρη του ”’Βασιλιά”!

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει βρει διάφορες μεθόδους, προκειμένου να διατηρηθεί σε άψογη φυσικά κατάσταση. Πριν έναν περίπου χρόνο, είχε αποκαλυφθεί πως ξοδεύει 1,5 εκατ. δολάρια ετησίως, για να μπορέσει να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός, παρά τα 35 πλέον του χρόνια.

Και αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις του, η επένδυση αυτή έχει αποδώσει!

Πριν λίγες ημέρες, ο διάσημος αθλητής του UFC, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αλλαγή που έκανε πρόσφατα στην προπόνησή του, μετά και την… επιρροή του ”Βασιλιά”!

”Διάβασα κάτι για τον ΛεΜπρον Τζέιμς πριν λίγο καιρό, ότι δηλαδή ξοδεύει 1,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο για την υγεία του. Για τη διατροφή του, την προπόνησή του, όλα. Και εγώ δεν ξόδευα τίποτα γι’ αυτά. Έλεγα πως δεν ήταν αυτός ο σωστός τρόπος. Ξόδευα χρήματα για πολυτελές αμάξι ή ένα ρολόι, κατάλαβες τί εννοώ;

Τώρα, ξοδεύω για μένα, την υγεία μου και το σώμα μου και αυτό με βοήθησε. Μετά έρχονται τα λεφτά. Παίρνεις ακόμα περισσότερα μετά, όταν είσαι σε φόρμα, κάτι που ισχύει και για μένα πλέον”.