Κύπελλο Γυναικών: Τρία εισιτήρια περιμένουν κάτοχο!

0

Με το ντέρμπι, ανάμεσα στον Κεραυνό και στην Ανόρθωση, που φυσικά ήταν και το σπουδαιότερο παιχνίδι που ανέδειξε η κληρωτίδα, διεξάγονται σήμερα οι τρεις αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Γυναικών!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα του Κεραυνού, την αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας» και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Στο «Ν. Σολομωνίδης», η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Γερμασόγειας, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 11:30, ενώ στις 14:00, θα αρχίσει το παιχνίδι ανάμεσα στο Phoenix MJ Basket Plus και στην ΕΝΑΔ, που θα γίνει στην ίδια αίθουσα!

Περισσότερα σχόλια

Κεραυνός – Ανόρθωση: Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό και στην Ανόρθωση, εκτιμάται ότι θα είναι η πιο αμφίρροπη. Βάση βέβαια και του προ τεσσάρων ημερών παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, που είχε γίνει στη Β` τεχνική σχολή Λεμεσού, που κρίθηκε στα σημεία, αναμένεται ότι το ίδιο θα γίνει και σήμερα.

Αναμφισβήτητες βέβαια οι δυνατότητες των ερυθροκίτρινων κοριτσιών, αλλά η Ανόρθωση, νέα ομάδα μεν, αλλά που «δένει» από παιχνίδι σε παιχνίδι, κάτι που αποδείχθηκε σε μεγάλο βαθμό στο ντέρμπι της Τετάρτης.

Ναι μεν ο Κεραυνός –αρκετά έμπειρος σε τέτοιες… καταστάσεις, δηλαδή σε χωρίς αύριο παιχνίδια- θα έχει την έδρα, αλλά οι «κυρίες», θα έχουν τον ενθουσιασμό και τη δίψα της διάκρισης!

ΑΕΛ – Αναγέννηση: Η ΑΕΛ είναι η ομάδα που έχει δείξει τα καλύτερα διαπιστευτήρια, από κάθε άλλη στη μέχρι τώρα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, το τι εστί ΑΕΛ (και) στο Γυναικείο καλαθοσφαιρικό χώρο, δε χωράνε οι… γραμμές για να το αναλύσει κανείς!

Η ομάδα του Γιώργου Παλάλα, έχει τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι αυτό, αλλά η Αναγέννηση, αποδεικνύει και φέτος, ότι θα είναι ένα αρκετά υπολογίσιμο συγκρότημα, που αν δεν εκτιμηθεί όπως πρέπει, τότε… αποκτά τη δυναμική για να κάνει τη ζημιά στις γαλαζοκίτρινες!

Phoenix MJ Basket Plus – ΕΝΑΔ: Στο μεταξύ των δυο αυτών ομάδων παιχνίδι που είχε γίνει πριν από μιαν βδομάδα, η ομάδα της Λεμεσού είχε φθάσει σε μιαν εύκολη νίκη.

Ωστόσο… άλλο παιχνίδι εκείνο και άλλο το σημερινό! Ναι μεν το Phoenix MJ Basket Plus, θέλει το εισιτήριο για την είσοδο στην ημιτελική φάση, αλλά τα κορίτσια του Τάκη Μιραλλάη, θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους!

ΕΘΑ: Τέλος, να θυμίσουμε ότι στην ημιτελική φάση, έχει προκριθεί χωρίς αγώνα η ΕΘΑ, η οποία θα μάθει σήμερα, με ποιες άλλες τρεις ομάδες θα μπει στην κληρωτίδα της ημιτελικής φάσης.