“Μάχη” Άρη με Χιρόνα για Βεζένκοφ!

0
Βεζένκοφ

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να επενδύσει για τέσσερα χρόνια πάνω στο τεράστιο ταλέντο του Σάσα Βεζένκοφ, όμως τη νέα σεζόν πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Χωρίς να είναι ακόμα κάτι οριστικό, η πρώτη ομάδα που τον θέλει διακαώς είναι ο Άρης του Δημήτρη Πρίφτη. Οι θεσσαλονικείς ήταν εκείνοι στους οποίους αναδείχτηκε, ερχόμενος από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ και τον θέλουν πίσω, προσφέροντας ηγετικό ρόλο. Η ηγετική του στόφα είναι τέτοια, που θα αλλάξει τις ισορροπίες, έχοντας μάλιστα εδώ και λίγους μήνες στην κατοχή του και ελληνική υπηκοότητα, κάτι που σημαίνει πως δεν καλύπτει θέση ξένου.

Στον αντίποδα, η Χιρόνα τον θέλει πάρα πολύ. Προσπαθεί να τον κάνει δικό της και έχει “σύμμαχο” την Μπαρτσελόνα. Δεν θα παραιτηθεί εύκολα και περιμένουμε να δούμε πού θα καταλήξει τελικά ο σπουδαίος φόργουορντ, καθώς τον θέλουν και πολλές άλλες ομάδες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον του ανήκει και στα επόμενα χρόνια έχει τα φόντα να καθιερωθεί στους Καταλανούς και να διεκδικήσει μια θέση στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Εξάλλου, είναι μόνο 21 ετών και έχει πετύχει ήδη φοβερά πράγματα!

Image


Coffee House