Μαυροειδής: «Γι’ αυτό υπέγραψα στον Κολοσσό»

0

Η θέληση που έδειξαν οι άνθρωποι του Κολοσσού για την απόκτησή του ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν τον Δημήτρη Μαυροειδή να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόδο, όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «θαλασσί».

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη σελίδα του Κολοσσού:
Για τη μεταγραφή του στον σύλλογο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Κολοσσό. Μία ομάδα που έχει καλή και σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που είχε πολύ μεγάλη σημασία για μένα είναι η προσέγγιση των ανθρώπων του Κολοσσού. Ειδικά, ο κύριος Χατζηλαζάρου, ο οποίος έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να με φέρει στην ομάδα. Γενικά, οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πως με θέλουν πάρα πολύ και αυτό είχε πολύ μεγάλη σημασία για μένα. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα με οργάνωση, ενώ μου άρεσε πολύ το οικογενειακό κλίμα και η σιγουριά που επικρατεί, καθώς έτσι είσαι προσηλωμένος να παίζεις μπάσκετ και δεν σε απασχολεί κάτι άλλο».

Για τη συνεργασία με τον Νίκο Βετούλα: «Δεν έχει τύχει να συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Βετούλα και όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν αντίπαλοι. Ωστόσο, ξέρω ότι είναι ένας καλός προπονητής και γνώστης, όπου μέσα από τη δουλειά του έχουμε δει να δημιουργεί ομάδες που παίζουν γρήγορο και ωραίο μπάσκετ. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή συνεργασία και όλοι μαζί θα βοηθήσουμε, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τους στόχους των «θαλασσί»:
«Γενικά, τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα ανεβαίνει. Μπαίνουν συνεχώς νέοι επενδυτές και έτσι το πρωτάθλημά μας δυναμώνει και γίνεται πιο ανταγωνιστικό κάθε χρόνο. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια ο Κολοσσός είναι μέσα στην πρώτη οκτάδα και συμμετέχει στα playoffs. Αυτός θα είναι ο στόχος μας και φέτος, να μείνουμε εκεί και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τη Ρόδο: «Δεν έχω μείνει ποτέ στη Ρόδο και την ξέρω μόνο από τα παιχνίδια που έχω δώσει εδώ ως αντίπαλος. Όμως, ξέρω ότι πρόκειται για ένα πολύ όμορφο νησί, με ζεστό κόσμο, ο οποίος αγαπάει και στηρίζει την ομάδα. Επειδή κατάγομαι και εγώ από ένα μεγαλύτερο νησί, την Κρήτη, είμαι σίγουρος πως θα είναι το ίδιο όμορφα. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».