Με τον Παρθενώνα οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού

0

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τις εμφανίσεις της για τη σεζόν 2023/24 σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο μουσείο της Ακρόπολης, καθώς ο Παρθενώνας δεσπόζει πάνω στις νέες φανέλες.

Το μουσείο της Ακρόπολης επέλεξε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για παρουσιάσει τις εμφανίσεις της για τη σεζόν 2023/24 το απόγευμα της Δευτέρας (18/9), σε μία εκδήλωση που παρουσίασε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Η επιλογή του χώρου δεν ήταν φυσικά τυχαία, αφού στις εμφανίσεις του τριφυλλιού υπάρχει το σχέδιο του Παρθενώνα.

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες φανέλες του τριφυλλιού

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν είπε: “Θα ξεκινήσω με αυτό. Τίποτα δεν είναι απίθανο. Για αυτό το λόγο είμαι εδώ, για αυτό το λόγο έγιναν αυτές οι μεταγραφές. Είμαστε εδώ για το μεγάλο στόχο και τις υψηλές προσδοκίες.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να είμαι στο μουσείο της Ακρόπολης. Ποτέ πριν δεν είχαν την ευκαιρία να το επισκεφθώ. Ερχόμουν στην Ελλάδα για να παίξω κόντρα στον Παναθηναϊκο και τον Ολυμπιακό και δεν είχα χρόνο να το επισκεφθώ. Είναι μέρος με ξεχωριστή αύρα και μεγάλη ιστορία. Η Ακρόπολη είναι το σήμα κατατεθέν στην Αθήνα, γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες φανέλες του τριφυλλιού
Ο Βασίλης Παρθενόπουλος, ο Εργκίν Αταμάν και ο Σάνι Μπετσίροβιτς ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME
Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες φανέλες του τριφυλλιού
Ο Σάνι Μπετσίροβιτς και ο Κώστας Σλούκας στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

Ο Παναθηναϊκός δεν απλά το μεγαλύτερο κλαμπ στην Αθήνα, αλλά η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Υπάρχει τεράστιο fan base που ακολουθεί την ομάδα. Το πιο σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία του Παναθηναϊκού είναι η οικογένεια Γιαννακόπουλων. Ο Δημήτρης έχει αναλάβει τη συνέχεια αυτού του σπουδαίου κλαμπ με τη μεγάλη ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω εδώ με εκείνον και τους παίκτες μου, με τους οπαδούς και όσους πιστεύουν σε εμάς. Όλοι μας έχουμε ένα κοινό όραμα, να παλέψουμε για τις υψηλές προσδοκίες που ξέρουν όλοι.

Ο Παναθηναϊκός, το μεγαλύτερο αθλητικό brand της Ελλάδας, δεν θα μπορούσε να μην είχε δίπλα του την κορυφαία εταιρεία αθλητικής ένδυσης, την Adidas. Όπως με ενημέρωσαν είναι η πρώτη φορά που ο Παρθενώνας υπάρχει στη φανέλα της ομάδας. Είναι μεγάλη ευθύνη”.