ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

0

Χαιρετώ όλο τον μπασκετικό κόσμο,

Image

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Πιστεύω έγινε ένας απ’ τους πιο συναρπαστικούς τελικούς που είχαμε δει ποτέ στην Κύπρο, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, ενώ και οι ημιτελικοί ήταν απίστευτα παιχνίδια, με πολλές εναλλαγές στο σκορ πάθος και ένταση. Ο κόσμος που τα παρακολούθησε πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος απ’ το θέαμα και εύχομαι αυτός ο θεσμός του F4 να παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια.

Ο τελικός πιστεύω κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά και στα μεγάλα σουτ στο τέλος. Και οι δυο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν στο τέλος, αλλά πιστεύω το πήρε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Σίγουρα η ΑΕΚ είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι και θα μπορούσε να καθαρίσει τον αγώνα από το τρίτο δεκάλεπτο. Ωστόσο, εμείς μείναμε στο παιχνίδι μας και με επιθετική άμυνα γυρίσαμε το παιχνίδι στο κατάλληλο σημείο και πήραμε τον τίτλο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για εμάς, γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε μια ομάδα με μεγαλύτερο προϋπολογισμό από εμάς που αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία σε Ευρώπη και Κύπρο. Μας δίνει μεγάλη ψυχολογική ανάταση για την συνέχεια, μιας και η ΑΕΚ είναι ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και στους επόμενους αγώνες.

Το κύπελλο σίγουρα τελείωσε και ο στόχος μας πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα. Έχουμε 6 πολύ δύσκολα παιχνίδια με τις πρώτες 3 ομάδες και θα κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έτσι ώστε να ανέβουμε όσο περισσότερο μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά!

Καλη συνέχεια σε όλους!
Βασίλης Κούνας


Image
Coffee House