Μπασκετομάνας, συνέχεια

0

Με όλο το σεβασμό προς προς την ιστορική ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΑ Καιμακλίου και στα παιδιά που στηρίζουν και προωθούν μέσα από αρθρογραφία την γενικότερη προσπάθεια του Συλλόγου, νιώθω την υποχρέωση να κάνω την πιο κάτω παρέμβαση .

Του Κώστα Εγγλέζου

Έχουν αναφερθεί σε κείμενα διάφορα ονόματα προσώπων που ξεκίνησαν από  τα φυτώρια του ΑΧΙΛΛΕΑ και αργότερα υπηρέτησαν και ως προπονητές. Απλά θα συμπληρώσω και εγώ με τη σειρά μου κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν αναφερθεί, όμως ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οι Πανίκος Κυριάκου, Λώρης Στυλιανου, Αντρέας Κοζάκης, Λούλλης Κοζάκης, Αντρέας Δημητρίου, Αντρέας Πουλλαίδης, Μαρίνος Λαμπριανίδης, ακόμα και ο Σόλωνας Σεργίδης θυμάμαι στο «ανοικτό» μας  βοηθούσε ως αρχάρια παιδιά να βρούμε τα πρώτα μας βήματα.
Ένα σημείο ακόμα που μου φάνηκε λίγο «απρόσεκτο» είναι η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στο ίδιο κείμενο το οποίο αναφερόταν στην Ιστορία της Καιμακλιώτικης ομάδας και είχε προπονητή τον προσωπικό μου φίλο Γιάννη Πέππο. Ο Τάκης Λύρας ήταν ο προπονητής που με την συνολική του παρουσία διαδραμάτισε τον σημαντικότερο ρόλο στην Ιστορία του Συλλόγου και ο φίλος ο Γιάννης είμαι βέβαιος θα συμφωνήσει με την τοποθέτηση αυτή. Η απροσεξία ήταν στο πάντρεμα του φωτογραφικού υλικού με το κείμενο.
Κλείνοντας θα ήθελα να στείλω την αγάπη και την εκτίμηση μου στους Αντρέα Γεωργιάδη και Γιώργο Σιακαλλή και να είναι σίγουροι ότι η παρέμβαση μου δεν είχε καμιά κριτική διάθεση.