ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: Στο φιλικό της Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό θα πάρει το Κλειστό Γυμναστήριο το όνομά του

0

Σε «Γιάννης Μπουρούσης» θα ονομαστεί το Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, που σταδιακά διαμορφώνει το αγωνιστικό του πρόσωπο. Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν, καθώς εκτός από τον Κωστή Γόντικα που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας από την επέμβαση που έκανε στο χέρι του, εκτός προπονήσεων παραμένει ο Γιάννης Αγραβάνης, ο οποίος υποβάλλεται σε συντηρητική θεραπεία για να ξεπεράσει οριστικά, το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο πόδι του.

Το θετικό είναι πως σταδιακά επανέρχονται ο Τζέιμς Μπέιτμον, που ταλαιπωρήθηκε από ένα μυϊκό τραυματισμό, ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ που έχασε μεγάλο μέρος των προπονήσεων λόγω ίωσης, αλλά και ο Θανάσης Τσούκας, που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατό του. Και οι τρεις αναμένεται εντός της εβδομάδας να μπουν σε κανονικό ρυθμό και να ενταχθούν στο πλήρες πρόγραμμα.

Πέρα όμως από τις καθημερινές προπονήσεις, ο Βαγγέλης Αγγέλου περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του μέσα από τους φιλικούς αγώνες που έχουν προγραμματισθεί. Συγκεκριμένα, η εβδομάδα περιλαμβάνει δυο φιλικούς αγώνες, στους οποίους ο τεχνικός των «κυανολεύκων» περιμένει να δει το βαθμό προσαρμογής της ομάδας.

Τετάρτη με Ελευθερούπολη.