Νέα, ΣΟΥΠΕΡ πρόταση του Ολυμπιακού σε Σλούκα!

0

Οι «ερυθρόλευκοι» βελτίωσαν την προσφορά τους στον Έλληνα γκαρντ προσφέροντας 5.500.000 ευρώ (καθαρές απολαβές) για τρία χρόνια.

Στην αρχή της περασμένης εβδομάδας ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Κώστα Σλούκα τριετές κλειστό συμβόλαιο αντί 5.200.000 ευρώ.

Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν δύσκολες για τον Ελληνα γκαρντ λόγω της απώλειας που είχε κι έτσι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σεβάστηκαν το πένθος και δεν επικοινώνησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση αφού ανέβασε την προσφορά κατά 300.000 ευρώ συνολικά. Συνεπώς στο τελευταίο e mail που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές η πρόταση ήταν 5.500.000 ευρώ καθαρές απολαβές για τρία χρόνια.

Οι Πειραιώτες κάνουν τα πάντα για να επιστρέψει στην ομάδα ο Σλούκας και να χτίσουν το νέο ρόστερ γύρω από αυτόν. Μάλιστα σχεδόν όλοι οι Ελληνες παίκτες του Ολυμπιακού επικοινωνούν μαζί του στην προσπάθεια να τον πείσουν.

Ο «Σλούκι Λουκ» έχει δεσμευτεί στη Φενέρμπαχτσε να κάνει μία συζήτηση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς προκειμένου να κουβεντιάσουν το κοινό τους μέλλον στην τουρκική ομάδα.

Ο 29άχρονος γκαρντ έχει καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία του Ολυμπιακού και αισθάνεται τα χρήματα που του προσφέρει δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν και της εφορίας στη χώρα.

Ο ίδιος σίγουρα προβληματίζεται για όσα έγινα φέτος με την ροή των πληρωμών, ωστόσο κάτι παρόμοιο υπήρχε και στη Φενέρμπαχτσε αφού κάποια στιγμή έφτασαν να είναι ακόμη και 4-5 μήνες «μέσα».

Ο Σλούκας θα αποφασίσει για την επόμενη ομάδα της καριέρας του περίπου 2-3 μέρες μετά τη λήξη του τουρκικού πρωταθλήματος (ολοκληρώνεται απόψε ή την Παρασκευή 21/06).

Κωνσταντίνος Μελάγιες – gazzetta.gr