Ντουράντ-Κερ τα έβαλαν με το ΝΒΑ επειδή «άδειασε» τους διαιτητές!

0

Παράδειγμα προς μίμηση ο Κέβιν Ντουράντ και ο Στιβ Κερ. Την ώρα που η διαιτητολαγνεία και ο αφορισμός των διαιτητών καλά κρατεί όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά σε όλο τον πλανήτη, οι δυο τους προχώρησαν σε δηλώσεις που στα αυτιά των περισσοτέρων ηχούν… απίστευτες!

Ενώ λοιπόν το ΝΒΑ βγήκε και έκανε επίσημα λόγο για δύο σοβαρά λάθη υπέρ των Καβαλίερς στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τους Ουόριορς, ο σούπερ σταρ και ο προπονητής των «πολεμιστών» επισήμαναν οι ίδιοι φέρουν την ευθύνη που έχασαν ένα ματς που φαινόταν δικό τους. Δε δίστασαν μάλιστα να τα βάλουν με τη λίγκα επειδή «άδειασε» τους διαιτητές!

«Δεν χάσαμε από τους διαιτητές. Εμείς φταίμε που χάσαμε, θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Είναι μ@λ…α που το ΝΒΑ “αδειάζει” έτσι τους διαιτητές» δήλωσε ο Ντουράντ μολονότι μετά το τέλος του αγώνα είχε δηλώσει πως «έπεσα αλλά όχι από μόνος μου».

Από την πλευρά του, ο Στιβ Κερ τόνισε πως: «Δεν έκριναν οι διαιτητές το παιχνίδι. Είχαμε προβάδισμα 14 πόντων στην τελευταία περίοδο και χάσαμε. Προσωπικά με απασχολούν περισσότερο τα δικά μας λάθη». Πραγματικά… άλλος κόσμος!