Ο LUCKY LOOK ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Τρελάθηκαν οι Ηρακλειδείς λόγω… Κύπρου

0

Οι άνθρωποι και οι οπαδοί του Ηρακλή σχολίασαν δημοσίευμα του CyprusBasket σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των προκριματικών στην Κύπρο με ειρωνικό τρόπο.

Το δημοσίευμα ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αποσταλεί από το Basketball Champions League λόγω των δεδομένων που υπάρχουν για τα μέτρα προστασίας από τον covid-19, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν χωρίς φιλάθλους. Επίσης, στα παιχνίδια δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι και φωτογράφοι). Πιο συγκεκριμένα, οι μόνοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα δικαιούνται παρουσία στις αναμετρήσεις θα είναι οι εξής:

  • Ένας δημοσιογράφος από την ΚΟΚ.
  • Ένας δημοσιογράφος απεσταλμένος από το Basketball Champions League.
  • Ένας φωτογράφος απεσταλμένοςαπό το Basketball Champions League».

Ο υπεύθυνος Τύπου του Ηρακλή και εξαίρετος δημοσιογράφος, Κώστας Κούσης πόσταρε το συγκεκριμένο δημοσίευμα σχολιάζοντας πως: «Χωρίς κόσμο, χωρίς δημοσιογράφους, χωρίς τηλεόραση (μακάρι εδώ να καταλάβουν όλοι ότι παίζει μια Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη), χωρίς ραδιόφωνα, τελικά για ποιον γίνεται το τουρνουά ρε παιδιά; Π$%&^&η κορονοιέ, πεταμένε…».

Ακολούθησαν σχόλια που ήταν άκρως ειρωνικά τόσο για τη διοργανώτρια αρχή, όσο και για τον Κεραυνό.

«Οι παίχτες θα μπουν να παίξουν η θα πετάξουν μόνο τις φανέλες μέσα στο γήπεδο.. Αντε ρε καραγκιόζηδες εκεί στην Κύπρο.. Δημοσιογράφους δεν αφήνετε, υπερογκα πόσα ζητάτε για να δείξετε το ματς… Μαγκεψατε κι εσείς.. Κάποια χρόνια πριν βλέπατε μπάλα μπάσκετ και νομίζατε ήταν βόμβα…», έγραψε ένας

Κάποιος άλλος επεσήμανε ότι: «ΚΑΘΕ φορά που γινόταν αυτό σε οποιοδήποτε άθλημα, ακολουθούσε σφαγή. Γιατί άραγε να μην θέλεις να βγει το ματς παραεξω; Ο νοών νοήτω…».

Δείτε κάποια ακόμη στη gallery