Ο Παντελής Κυριακίδης «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων…

0

Μετά από σκληρή μάχη με τη ζωή, καθηλωμένος επί δεκατρία χρόνια σ’ ένα κρεβάτι, ο Παντελής Κυριακίδης «έφυγε» σήμερα για τη γειτονιά των αγγέλων, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Δεν άντεξε η καρδούλα του Παντελή! Έδωσε άλλη μια σκληρή μάχη από χτες το απόγευμα όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς. Για κάποιες ώρες οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο η «μάχη» αποδείχθηκε άνιση.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Παντελής Κυριακίδης έφυγε από τη ζωή, μετά από 13 χρόνια καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Όσοι σε καθημερινή βάση βρέθηκαν δίπλα του περίμεναν όλα αυτά τα χρόνια ένα θαύμα.

Πιο συγκεκριμένα από τις 24 Μαΐου 2009 όταν ένα τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο σκοτώθηκε ο πατέρας του, επιστρέφοντας από την Αθήνα όπου είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τον Δικέφαλο στο στήθος, τον βύθισε σε άγρυπνο κώμα, ο Παντελής έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.Δίπλα του στάθηκε η οικογένειά του. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Η ομάδα. Όλοι μαζί έδιναν αυτή την άνιση μάχη.

Από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης ενίσχυσε την οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ομάδας, ενώ από το 2014 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής διοργάνωναν το ετήσιο τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης» στα οποία μετέχουν ομάδες μικρών ηλικιών, τα έσοδα του οποίου επίσης πήγαιναν στην οικογένεια Κυριακίδη, της οποίας η μοίρα άλλαξε απότομα τον Μάιο του 2009.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Πηγή: www.gazzetta.gr